Friday, 1 June 2012

**ni rahsia tau**

 

Eh..Eh..
pening sudah@_@
boleh ke rahsia bagitahu kat orang ni.
alaa..ni kite2 je la ok!
"biar pecah di perut jangan pecah di mulut"
HaHa

disamping tu nak jugakla promote ckit Ahli-Ahli Group Segar Follower
yang telah diasaskan oleh mama kita Mama Arina
terdiri daripada 30 arang Ahli
kenapa segar???
 sebab semua ahli2 kat cini semuanye segar-segar belaka (insya"Allah)
kalau xcaye cuba2la korang terjah mereka2 ni..
xrugi tau..
belog Masha yang dulunya kucah-kulana pun dah segar je sekarang
tengs Mama Arina sebab approve Masha dalam GSF.
 
Ape yang rahsia sgt ni ye?
haha
khususan buat GSF terutamanya 
ni nak bagitahu ckit
................................
yang sebenarnya Masha dan Lelamaisara satu tempat kerja
Lelamaisara ni la yang ajar masa untuk berblogger..
HeHe
dengan menggunakan PC yang sama kitaorang bW sama2
soal kantoi?
xd la sebab sama2 cover line masing2..
HaHa
xcaye???
tengok gambar yang merupakan bukti kukuh ni ok..
^_^






Nota kaki cagu : comel tak kitaorang??? hihi......
                          tak sanga jugak Masha terpilih dalam GSF sama-sama dengan Lelamaisara..hihi




Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

32 comments:

Yana Libra said...

wah, seronoknya dia berjoli sesame ye~~~ :p

ramai pulak ahli GSF yg satu tempat keje ye? hehe~ :p

wan nurul hezrina said...

ooo gtew citernyer samalah cam nurul n deqla cuma baru nak rapat2kan.hikhik...ok korang moga terus serasi..hikhik

Chic Na said...

ooo camtu ceritanya.. patutla ada sekali lelamaisara yg tegur cik na kat chatbox tp keluar nama masha. hahaha.. kantoi. :)

lelamaisara said...

Aik....dah bocor dah rahsia kite...hiiii

Ayuni said...

nurse....

Wanieys said...

hahaha...ptt la hr tu ada ksilapan teknikal dlm komen wani kan hihi

Yumida said...

sweet u olls...kfc mengggoda jiwa n raga..
selamat berblogging u oll..jgn gaduh2 depan pc dah...

@ deqla manjew said...

owhhh....mmg kwn rapat la ni yer...deqla lagi la, lgsg x pernah sapa tup2 1 geng dlm GSF...lg terbaik kan gitu...hahahaha...

Masha Meisters said...

haha..yeke chic Na?
mak lela ni wat kantoi la...xsuprise dah ni...kikiki

Masha Meisters said...

haha...tau xdpe...kalau coment biasa ok la...tapi katenye komen tu ada pengisian pasal hubby lelamaisara ni...
huhu...jatuhla saham Masha...kihkihkih

Masha Meisters said...

haha...tengak dok gelak baca komen ni dengan lelamaisara..haha

are_lin@yu said...

wah xsngka satu ofis ya..hehe

Cik Aini Lavender's said...

wawawa...mcm ni mn aci,ni dh kira angkat geng nih.hehehe
best kn kalo dh satu kepala,sama2 jaga br x kantoi :)

ieedaz @ mama_isha said...

satu tempat keja yer korang..bestnye!
dh tgk blog BHM tu, teringin nak join sama..
thanks masha sudi sharing info..

dyabunga said...

rupanya berkawan rapat..satu tmpt kerja plak tu.. dia xgtau sape2 pun..hihih

~Sweet Honesty~ said...

kehkehh..terkantoi sudahh..muahahaha

Aine Ainun said...

Alkisahnya....baru tau...=))))
best kan...sesame BW..hihisss

Misya Mialen said...

laaa ye ke? hahahahha... best tau klu ada blog sama2 pastu cek pun blh tunggu turn.hihihi;)

9n0L4 said...

hoho. satu lagi couple satu ofis dlm gsf. ;)

Boni JLL3 said...

hahahaha.. boleh tak kantoi plak kan??hehehehe..sangat2 unik k

izan mama mia said...

bestnyer ada kawan sama tempat kerja ..sama blogger sama kaki bw yer........huhuhhu....jeles gak ni...kiter sesorang jew

Arina Shamsul said...

aik?la ye ke..dah 4 orang ahli gsf bertemu mata selalu..dua orang lagi deqla dan mummy merah.yang selebihnya agaknya bila la ye..:)

welcome dear..

terima kasih gak atas entri menarik ini :)

Miss BaNu said...

wahhhh sweetnyer korang..terbaiklah.. =)

Yumida said...

sweet couple u olls :)

etuza said...

hidup ini indah apabila ada rakaman kenaNGAN SEPERTI GAMBAR...DATANG KE LAMAN ANDA..

Dieyna said...

haha kejadian yang sama menimpa deqla dan wan hezrina.. rakan sekerja jugak... hehe mantop..

p/s : nak vtau bos korang, korang tak wat keje asyik berblog je hahaha gelak jahat skit..

Deq's Qienz said...
This comment has been removed by the author.
Deq's Qienz said...

ehhh,,ini kwan cute mama kew??hehee..
tahniahhh terpilih dlm GSF

salam kenal dr Mama Qhayra yerr :))

Cik Nur said...

Nur kembali... :)

ok2...nur simpan rahsia ni..hihihihihi...!

syokkan de rakan satu opis.. :)

Arina Shamsul said...

hi dear :) mama lompat2 sini :) ngeee..oo itu ke yang jadi pilihan :)

LYAfrina said...

owwhh..rupanya saling mgenali...

salam pkenalan dear.. sy calon baru GSF

Karukord Jagau's said...

Eh.... Mana komen aku td....hahaha