Thursday, 7 June 2012

#thursday touching

 
 
 
HuHu
#Thursday Touching#
boleh ke?
[-___-]

HaHa
buat ayat aku sendiri la..kiki
maaf ye teman2 terutamanya teman2 dari GSF sebab lately ni ada yang Masha tak dapat nak terjah lagi..
bloglist pun belum ada masa nak update..
hah...xketinggalan jugak nak ucapkan "WELCOME" kat ahli2 baru GSF
masih ada yang belum sempat nak berkenalan lagi.
nanti dah settle semua insya"allah Masha terius lincah terjah U'alls tau..
HeHe
( jangan Mare )

berbalik pada "touching"..Memg tengah touching yang teramat ni..
tapi dah agak reda ckit sbb ada U'alls dan 'Si dye' tempat nak mengadu..kiki

pagi ni jam 9.23am,macam biasalah masuk keje bukak pintu dengan rutin biasa Masha sentiasa baca Bismillah bila masuk pintu..mintak berkat...hehe

tapi nampaknya hari ni kurang baik pulak..masuk je terus kene boommmmmmmm! dengan supervisor...
hehe...Masha pergi sediakan botol untuk ujian darah pesakit...(nampak macam xsalah je kan tindakan Masha tu)..sebenarnya agak salah la sebab pesakit baru je ambil darah bulan 4..masha pulak xreti nak check dulu sebelum prepare..huhu (terlupa dehhh)

redha la kalau supervisor nak marah ke ape ke kalau dah memg betul kita bersalah kan? sebab melalui kesilapan tu kita dapat belajar..

tapi yang bikin hangin satu badan biler ada 'someone' ni yang biadap sangat dengan sesuka hati menunjal kepala aku sebanyak 2X..perbuatan yang xd moral langsung!
Masha pun bengang la terus sound direct kat dye 'kau bayar fitrah aku ke?'
HeHe
tak fikir panjang terus g bilik air untuk menangis..huhu..
Masha bukan jenis pemarah,jarang sekali nak marah orang tak tentu pasal..
pecah rekod la,dye buat Masha marah..
tapi tu la,sendiri marah sendiri nangis..kiki
haha..tak boleh blah kau.
agak dalam 15min jugak dok melayan hati sorang2..
tindakan biadap lagi tak bermoral budak tu memg tak dapat dimaafkan macam dia tak pernah  
buat salah je..
sudahnye boleh pulak dye tanye lagi 'masha ko marah kat aku eh?'
ehh...aku bagi kang baru tahu!!!
 
 
Nota kaki cagu : Maaf



Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

14 comments:

izan mama mia said...

ooo..mmg pantang org yg suka tunjal2 kepala org ni....cian masha....cer cerita siapa yg jahat tu....

Ayuni said...

stay positive ek....

Yana Libra said...

memang tak patutlah main kepala..kalau saya jadi masha, saya pun mesti marah..huhu~

sabar ye~~

are_lin@yu said...

ok takpa..ayu tgu..hehe..ayu ahli baru ;-)

ieedaz @ mama_isha said...

ish napela smpi nk tunjal pale org..terok betul la org tu kan..sabar yer masha..

Yumida said...

sabar erk...perbuatan dia menunjal tu mmg keterlaluan jgk...sabar...

Chic Na said...

sabar masha. adat bekerja ngn org mmg camtu. lain kali jgn buat lg yek.

yg bdk kureng asam tu mmg patut la kena marah. suka2 je kan. cik na pun rs nk marah ni. grrrr.. hehe.. sabar ye masha. :)

ciksengeh :D said...

pergh . budak tuh macam nak kena je . dah tunjal kepala boleh pulak bt2 tak bersalah . tak patut2 ..

lelamaisara said...

alahai..kecian adik aku ni....
tak nampak plak die tu tunjal kepala ko masha...siap die...nanti aku potong elaun die eh...hahahhahaa..padan muke..!!!

oittt..patut la...ramai orang beratur nak masuk toilet tadi, upenye ko melalak kat dalam...alahai...nanti aku belanje ko eskrim eh...jgn majuk2 tau.....

9n0L4 said...

haha. same je kite, marah tapi menangis. ;)

Solehah Shamsuddin said...

hai masha.sy lwt sini lagi ye.hehe

Miss BaNu said...

wah main tunjal2 kepala tuh..sy po n x ske..kalau sy laa teruk org tuh kena marah balik ngan sy...

Niswatus Solikah Samik said...

memang sangat biadap perbuatan dia tu! suka2 je... kalau anis pon anis akan mengamok sakan!

Rohani Hashim said...

hihi siap ada nota kaki cagu lagik ;)