Wednesday, 20 June 2012

" 1st Giveaway by jaakechik corner "



HoHoHo
o_______O
[!!]
disebabkan talian brudbands ku yang superb kilat bak hero2 dalam filem The Avenger di kala malam ni
maka,saya MASHA MEISTERS nak menjoinkan diri ke dalam GA yang telah di tag susah payah oleh
tengs mama
^_^

sudah cukup sudah
jangan buang masa klik je banner ni ok!

kak jaa punya

syarat-syaratnya seperti berikut ;-

1. WAJIB follow sponsor OOPET , FARAH , CIKMAI , FARAIN
2. buat entry bertajuk  " 1st Giveaway by jaakechik corner "
3. letak HEADER atau banner dan linkkan ke entry ini
4. senaraikan 3 tempat best di negeri kamu.
 
 
 
Johor
 
>>firstly, dah tentulah tempat pelancongan utamanya adalah Pulau tioman
.Tak pernah singgah ke sini lagi???
ish..ish..ish..
cepat..cepat call husband,call bopren,call mak ayah tempah ticket awal ke Pulau indah Pulau tioman!
pasti percutian hebat menanti anda
yoeh [!]
 
 
>>secondlay,kalau berminat melakukan aktiviti lasak jomla kita ke
Taman Negara Endau Selai Rompin
yang berada diantara hutan johor dan pahang.
antara aktiviti yang ada macam jungle treking,berkhemah,bermain tubing,menyumpit,berbasikal dll
nak jumpe teman si pacat dan lintah pun boleh..hehe
the best sekali korang dapat tengok dengan dekat perkampungan orang asli kat sini tau.
 
 
>>3rdly,singapore view yang korang boleh tengok dari pantai lido johor.
nice view kalau di kala malam hari tau.
HeHe
sambil-sambil tu boleh la jugak menyinggah ke Danga Bay yang tak jauh dari situ.
bawak anak-anak sekali bermain ye!
 
 
fantastik Johor!!!
singgah la ke johor,bawak family,sedare mara,kaum kerabat ok!
HeHe
 
 
5. tag 3 orang rakan blogger.
6. letak url entry penyertaan di kotak komen GA sis ja'a.

ha! ha! ha!
duduk diam-diam jangan bergerak! haha tembak si,



Nota kaki cagu : huarghhhhh!!! xtahan dah nak tido pasni...hehe...nunite all -_-

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

27 comments:

Cik Nur said...

semoga berjaya...!

|shuhadaothman|TM said...

goodluck dear :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wah...menarik tertarik...:) Gud luck dear...:)

Wanieys said...

gud luck masha hihi...pulau tioman best tu...tingin nak pergi huk huk :))

jaakechik said...

tengkiu sudi join..hehe... org johor rupanya dia. jaa belom penah ke johor lagi ni..hehe... coming soon! bbtw tengkiu for join. wish u gud luck!

dyabunga said...

good luck

ejulz said...

gud luck.. :)

Cinta Misteri said...

Alaaa dah lay ats katil. Guna hape tkleh nk buat n3. Esok ada lg kan...*i wish*

[tioman bestttt!! 2 times i went there]

Si Matatajam said...

M pun join gak. Gud luck untuk kita. He he...

Kesuma Angsana said...

gd luck... insyaAllah akan join nnti . Tq tag saya hehe

Arina Shamsul said...

danga bai sll pegi yang dua lagi ak pegi lagi..hukhuk.

semoga berjaya dear :)

ieedaz @ mama_isha said...

hehhe...moga kite same2 berjaya.. :)
mama teringin gak nak gi tioman tu, bile la nak smpi sane.. :p

Yumida said...

gdluck sis...cantik pulau tioman tu..rs nk mandi air laut...

Masz Sidek said...

good luck.. :D

Deqla manjew said...

lorh kena tag rupanya... tgk la nnti deqla join k. hihi... mekaceh.. sakit dada tau kena tembak..naseb x kojol..haihh.. :p

~Sweet Honesty~ said...

gud luck yea..cntik dh blog masya londoh..hihi

lelamaisara said...

kalu menang jangan lupe aku..heheheh

Miss BaNu said...

good luck dear..semoga kemenangan menjadi milikmu hehe

are_lin@yu said...

gudluck dear ;-)..ayu join jgk ;-)

Solehah Shamsuddin said...

goodluck ye.teringin gak nk join ni

izan mama mia said...

good luck

Arina Shamsul said...

aish bila saya baca komen tadi tu tergantung2 lak ayat tu kan dear..hahaha..faham ke?ngee

Yana Libra said...

hehe..tioman mmg best~ :)

Cik Penguin_Solehah said...

good luck.. Dah lama tak gi johor ,hehe.. #tq,4 be my penguin,haha

Dieyna said...

semoga bertuah ye hehe

jaakechik said...

esok 31/7/12 pemenang ga akan diumumkan sila alert ya!

9n0L4 said...

tak dan nak join GA ni. huhu. dh ade pemenang pun. ;)