Tuesday, 12 June 2012

#Entry bergambar 1 ^___^ weekend bersama teman



 
 
 
HeHe
^_____^
 [v]
sesaje hari ni nak post Entry begambar 
Alkisah sahabat sekolah Masha dulu
ni lah mereka2 yang merupakan teman seperjuangan Masha
walau dah 7 tahun meninggalkan sekolah kami still in contact lagi
 
 


tak lupa jugak aktiviti bersukan...main bowling
hihi..gelak ajela bola ke longkang...kite  tak pro lagi

 
HaHa
ntah hape yang dibuatnye pun xtahu la dyeorang ni 


 si gadis baju kotak2 ni dulunya takla tomey sangat pipi dye~
 

kebetulan berjumpa pulak dengan akak senior kami si gadis tudung oren tu.
 
 
si gadis ni ???
haha saje nak selit-selit jugakla


Nota kaki cagu : mula becerita kisah sekolah teringat nakal2 dulu kena denda cabut rumput pakai tangan...kikiki


Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

20 comments:

Deq's Qienz said...

best la kalo mgenang zaman nakal² dulu..mcm lagu ogy ahmad daud tuh "wajah rahsia ati"..hehee

Deqla manjew said...

haha... mmg syok jumpa kengkwn..

lelamaisara said...

posing kat toilet pon jadik yek Cik Masha...hahahhaa

ieedaz @ mama_isha said...

suke tgk masha..senyum manis jek..

Rohani Hashim said...

Hehe persahabatan jgn smpai putus kan. Ada masanya mmg kita akan perkukan sahabat jugak.

Masz Sidek said...

seronok dpt jumpa kawan sekolah dulu.. mesti byk kisah yg nak di ceritakan.. :)

Cik Nur said...

seronokkan dapat jumpe kawan2 lama...

Wanieys said...

best jumpa kengkawan lama...masha ni comel la hihi

Yana Libra said...

dalam tandas pun jadilah nak bergambar ye..hehe~

Nyue said...

nyue pon mne2 bleh bergambar...depend mood...hahaha

~Sweet Honesty~ said...

dlm tandas xde sapa yg tgk kan..bole la bt pose yg best sikit..hihi

9n0L4 said...

naseb baik gune tangan, kalau gune gigi? huhu. ;)

cendol said...

mmg best dpt jumpe kengkawannn!!!

Chic Na said...

manis nya cek mek ni. kalo dh perempuan tu mmg wajib kan snap dpn cermin. hihi.. :)

Yumida said...

sronoknye berjumpe kwn skolah..bez kannn..sronok

aReLaN said...

rindunya kat member2 zaman sekolah dulu.waaaaaaaaaa

dyabunga said...

besy nya jumpa kawan2 lama..haha..mcm dya lah..posing dlm toilet..hahah

Miss BaNu said...

wahhhh bestnyerrrr...dpt jumpa member2 lama..mgenang kisah dulu kala hehehe

are_lin@yu said...

comelnya semua..ngorat blh..hehe

Arina Shamsul said...

asal tak dapat tengok gambar yang lain tu ye dear..2 gambar je dapat tengok.huhu.ke internet saya yang lembab..ngeee...

apapun kenangan yang paling manis bagi saya adalah kenangan zaman persekolahan kan dear :)