Monday, 11 June 2012

Gemarkan cheese dan Steak I jom cekedaut~

 
 
ya'ariba
peeace [v]
Arigato...Arigato
^_^
dah 3 hari Masha tak berkumandag kan?
HaHa
Rindu...rindu....serindu2nya la
muahahahaha
( ni betul-betul bukan main-main tau )
berjumpa dengan BFF dari 2ndary skool weekend ni memg hepy dan gamat habis.
Lame dah jumpa banyak topic yang dibicarakan.
topic paling dapat sambutan hangat sekali nak tau ape?
HaHa
KAHWIN la !
memang takde berhentinya bercerita soal kahwin kecuali makan.
Aha!!!
ni nak Khabaq mai ckit. Minat Cheese ? steak ? Pizza ?
Jom terjah Pizza Hut yang sekarang tengah hebakkkk dengan menu terbaru Pizza Hut cheese
steak Bites tapi baru xla sangat kan...hihi
agak ckit baru la...
yang penting memg tak terhingga keenakanya ok !
lapisan Cheese di bahagian tepi kerak memg sedap. rangup dan terasa cheesenya.
bahagian tengah pula ada steak yang lembut. insyaallah xdla sampai 'berstampt' kat celah gigi korang tu..hehe
agak2 terliur? ape kate korang terjah Pizza Hut yang berhampiran dan rasai kehebatannya.
 
 
 
'Available in beef and chicken'


Nota kaki cagu : makan panas-panas lagi sedap...Selamat menjamu selera ^_^

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

20 comments:

Ayuni said...

hm, sedap, dhlj ske pizza....

Wanieys said...

sedapnyer....hr tu husband balik mmg plan nk g pizza tp xdan la huhu

Wanieys said...

sedapnyer....hr tu husband balik mmg plan nk g pizza tp xdan la huhu

Chic Na said...

wahhh mmg meleleh tgk iklan kat tv tu. dh plan nk g ngn bff. huuu.. xsabarrrr. :)

Yumida said...

oh tidakkkk...amat2 menggoda perut ini....

dyabunga said...

aku tergoda..aku tergoda..kenpa pizza??? haha..sedap nya

Si Matatajam said...

Mak ai terlioq M tgk... Sat na.. Nak cari tisu lap ayaq lioq meleleh...

Nyue said...

perghhhhh...sedappp nye...cheese itu buat nyue kelaparan dipagi nie....

Yana Libra said...

pizza dominos lagi sedap kot? hehe~

Masz Sidek said...

huhuhu... sedapnya... nyum2..

Deqla manjew said...

kalo bab mkn bg deqla semua sedap..hihi...apsal la org suka buat entri psl mkn eh...nmpk sgt korang lg kuat mkn dari deqla tau..hahahaha

~Sweet Honesty~ said...

wehh..ne dpt royalti ke promote2 pizza neyh??? hihihi

lelamaisara said...

memang aku sedang terliur ni mashaaini...

Cik Nur said...

wahh...nampak mengiurkannnn..!
pos lah satuuu..hihihih

ieedaz @ mama_isha said...

jarang nk order pizza kalu ke pizzahut tp pizza ni nmpkmenarik la..sbb tgh lapar kot..hehe

CikMai said...

lama tak jenguk pizahut.pehhhh ni tergoda nie

Rohani Hashim said...

wow memang menarik, tapi hany ni kureng sikit la pizza nih.

Wanieys said...

wani tag masha :))

http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/06/saya-join-giveaway-syiemazlan.html

9n0L4 said...

ermmmmm. meleleh air liur tgk pizza tuuuuu. ;)

lelamaisara said...

masah nanti belanje aku eh..hehehe