Tuesday, 5 November 2013

mini bread pizza home made ^___^



erk!!!!!
dah lama la titew tak datang tenok belog titew
HiHi
soory cik belog 
cik misi sibuk ahhhh
HeHe

sososoryyy lama tak BW
nanti titew bawak sedara kitew pi jenjalan BW eh
HeHe

Photo

nampak delicious kan!
Yup...memey pon
cer u'olls try test pastinya menjilat jari tau
hari tu cik Masha terjumpa resipi ni kat my resipi
balik try la buat sbb mudah je..mcm speaking ABC!
ahahaha
jom, balik try!

bahan-bahannya

roti keping
sos cili
mozarella cheese
lada benggala - kita potong2 dadu
sausage - potong kecil2 kepingan bulat
mayonis ( kalau tak nak pun xpe )

cara-cara

- sapukan sos cili pada permukaan roti
- calitkan sikit2 mayonis tu kalau suka
- taburkan lada benggala dan susun sausage atas roti
- susun mozarella cheese bnyak2
- bakar lebih kurang 15 min atau sampai cheese mencair

selamat mencuba!

sebelum terlupa masha nak mengucapkan 

SALAM MA'AL HIJRAH
kepada semua yang beragama islam
semoga kita sama2 menghijrahkan diri ke arah yang lebih diredhai Allah

sesungguhnya, ISLAM itu INDAH



the Notes! hehe...manyaknye mau bayar BW...hiohio


Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

Thursday, 24 October 2013

cait...sombong!



hey uoll's
di katenye kite sombong!
yeala, meke pernah dicop wanita ayu,meletop,comey tapi
SOMBONG!
haha...pewrasan lak ko kak jemah!

erk!
betul ke hek?
akan tetapi yang kata kita sombong, lastly jadi best friend kite
HakHak
tak tahu la..maybe,kalau baru2 kenal memg tak berapa nak mesra
tapi,kalau dah cinta kompom tak kering gusi korang layan kak jemah
actually, waktu2 camtu masha gunakan untuk menilai seseorang yang baru dikenali
takkan baru jumpa aku dah nak tunjuk taring emas!
HaH
KANTOI LA KANNNN

apepun tak kenal maka tak cinta
oleh itu cintailah aku!
HeHe

bagi yang ada nampak2 saya kat mana, tegur je saya
saya tak la sesombong yang diperkatakan
HaHa
statement retis!





                 
mereka ini adalah diantara wanita2 yang slumber2 bagi
 cop SOMBONG kat kak jemah!
eiuwwww...kak jemah tip top hokey!
Adios,,,


The NOtes! hurmmm..ponat ahhh kije...

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!