Friday, 15 June 2012

segmen : The reason why Bersama Hafiziqin

 


Yoeh [v]
si cantik,si manis
si kacak juga si hensem
ya @ tidak
tepuk dada tanya iman
HeHe

hari ni saja nak bersegmen bagi menyokong,mensupport,memberi,menbantu,dan  
segala men yang berkaitan lah kepada sahabat kite  
hafiziqin

 
 
segmen : the reason why bersama hafiziqin 
 
jom ramai2 memeriahkan segmen beliau just kilik banner tu je ok
 

Syarat-syarat penyertaan:

  • Kamoo kamoo dan kamoo boleh pilih nak follow atau tidak blog eqin
  • Buat satu entry bertajuk:Segmen:The Reason Why bersama Hafiziqin
  • Entry ni mestlah berkaitan mengapa kamu berblogging.Serlahkan daya kreatif kamu!(poems,lagu and what so ever!!)
  • Copy and link kan banner segmen ni dalam entry kamu
  • Done taip-taip entry,post kan link ENTRY kamu di kotak komen segmen ni okay.=)
  • Tag at least 3 of your friend and make sure dia tahu.
  • Selamat bersegmen sampai lebam.yooooo
 
 
Masha blogging sebab :
 
Masha happy nak blogging tiada paksaan,tiada sekatan,taida halangan...HeHe
 lagipun biler blogging ni banyak pulak ilmu yang Masha dapat pelajari,pelopori sebab 
kebanyakan bloggers ni semua cekgu2 belaka..
terutamanya teman GSF
tak nak panjang lebar lagi,blogging is ilmu,maya friends etc
HeHe


*jangan nak lari sebab aku nak tag
si cantik hesecretsofleonerz
cekge pintar tentang kita
mama superb lelamaisara



Nota kaki cagu : sokonglah barangan buatan Malaysia...kikiki

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

19 comments:

Wanieys said...

selamat bersegmen masha :))

Yana Libra said...

alamak..nak secara kreatif ke?? ni yg lemah ni..huhu :P

Yumida said...

nk ikutttt

widiea azira said...

sukenye dy tag kt org. .hahah

~Sweet Honesty~ said...

selamat bersegmen yea marsya londoh..hihi

Mmg berblog ne byk info yg kta dpt..kdg2 diri rasa kerdil..rupanya byk lgi ilmu yg kta ketinggalam..

betul tak??

are_lin@yu said...

selamat bersegmen dear ;-)

cendol said...

haha oh yeaahh bangga kejap ade GSF tu haha

Yana Libra said...

kalau letak kat blog GA saya takpe kan? hehe~

Kesuma Angsana said...

insyaallah akn join klu free nnti

Deqla manjew said...

masha ni gerenti tag si kwn baiknye tu..haha..selmt bersegmen yer.. :)

hafiziqin said...

trimas cik misi for your support
><

Cik Aini Lavender's said...

hepi bersegmen ye Masya :)

gud luck dear =p

Cik Penguin_Solehah said...

selamat bersegmen.. Blogging memang debaek^_^.. Salam kenal dr geng gsf,maaf lambat dtg sn -.-' #tq dear,insyallah

Chic Na said...

amboi amboi amboi..
reason eh? sbb ada cik na kan? hikhikhik.. ;)

En. Beyazid said...

thanks follow blog apelak =)

LYAfrina said...

selamat bsegmen dear

N.Aima K said...

selamat berbelog di hujung minggu hihihi

Si Matatajam said...

M plak melepaskan peluang jadi cikgu... Hu hu... Anyway selamat bsgmen dik....

9n0L4 said...

segmen ni batal kan.nak bw sume peserta tapi tgk tgk post entry penganjur dg takde. huhu.