Thursday, 21 June 2012

Segmen : Smart Blogger Award June Season by Yuyu

 


HaHa
^0^
melayankan segmen pulak dikala ini yang ditag oleh 
si gadis Yumida
HaHa
wakena lagi beb [!]
wokeyhla...sekiranyer berminat ape kekate-kate kelik-kelik aje banner ni ye...hihi
 

        Terma & Syarat:
  • Follow blog yuyu 
  • Like fanpage yuyu 
  • Join group BLOGGER yuyu 
  • Copy paste banner tu
  • Buat satu entry berkenaan segmen diatas
  • Tulis 1 je sebab kenapa blog korang mesti dapat Smart Blogger Award
  • Paste link segmen korang di komen bawah ye..
  • Tag 5 rakan blogger anda yang lain (pastikan mereka tahu tau!!)
     
    Pemilihan Blog:
  • Header (ringkas tapi padat)
  • Sidebar (dari segi susunan)
  • Entry (penggunaan tulisan)
  • 5 pemenang akan dipilih)

HeHe
sebenarnyer segan nak mengatakan yang belog Masha layak untuk dapat award sebegini
bak entry Masha sebelum ni (tak pernah bace?..what???? go and read it cepat!!!!!) hihi
>>belog kite tak shantek macam belog awak
wokeylah,cecite serba ringkas dan padat di sini ye

*header dah pastilah header comel pasal muka aku ada tertempek kat situ..haha
header tu wat sendiri tau walaupun terkial-kial sebab baru belajar pakai adobe photoshop
DuniamashaworD
aka inilah dunia aku takde siapa tahu maka aku mahu sisipkan buat kamu..hehe

*sidebar agak kucalana jugakla..huhu..maaf ye...
di sebelah kiri sebab Masha pakai jam tangan kiri..hihi
terdiri dari my top pengomen yang nakal-nakal lepastu bloglist GSF tersayang
tu je bloglist yang ada sebab belum berkesempatan nak update dan tengah dok pikir-pikir nak letak siapa
jeng jeng jeng

*Entry pula gunakan tulisan ala-ala senget2 comel gitu...hihi


nak jadi pemangsa yang aku nak tag,haha
Lelamaisara
mis banu
Lyafrina
hafiziqin
arelin@ayu




Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

24 comments:

are_lin@yu said...

gudluck dear..tq taq ayu,ada masa ayu join..hehe

Yumida said...

hihi..thanks..menyahut cabaran..slmt bersegmen..gdluck k si cantik manis masha

Cik Nur said...

selamat bersegmen.. :)

~Sweet Honesty~ said...

woww..selamat bersegmen la yea..(^_^)

Wanieys said...

selamat bersegmen dear :))

Si Matatajam said...

Gud luck Masha... Hope dapat award tu...

♕ Mr.IX ♂ said...

GOODLUCK LA YE... rajin tuan blog join....hehe

♕ Mr.IX ♂ said...

GOODLUCK LA YE... rajin tuan blog join....hehe

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

rajin join segmen, :)

ABU said...

wah gud luck ok..

Nurulee said...

Good luck =D hehe.

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/aku-penat-jadi-athlete.html

aReLaN said...

selamat bersegmne.gudluck k.ganbatte

IntaNBerliaN said...

selamat bersegmen :-)

Dieyna said...

selamat bersegmen.. akak tak sempat nak join segmen.. bz skit..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

gudluck!;)

lelamaisara said...

tag mengtag..heheheee...

good luck ...

lelamaisara said...

kalau berjaya jgn dilupakan aku disini..hehehhe

Deqla manjew said...

best of luck k! :)

Miss BaNu said...

wahhh thanks yer sbb tag saya... ^_^ good luck k..

Masz Sidek said...

good luck...

cendol said...

gud luck yee..btw,oke apee ade header sendiri..Cendol ni lg Sadiss..tak de header sndiri pn hihi namunnn sy bahagia!! hehe

Arina Shamsul said...

good luck dear :)

dyabunga said...

good luck ye masha..hiiihhi..:D

Izara4eva™ said...

da lama xjoin segmen2 ni. hee