Thursday, 31 May 2012

Adakah benar statement si bomoh facebook ni?

 
 
 
HaHaHa
gelak..gelak..gelak
gelak lagi
@_@
pening dah gelak banyak2 ni
 
 
 
 
 
    pewitttttttt ^_^
tegok!!!
ni la perangai si bomoh facebook ni..
ada ke patut dye cakap Masha akan menikah lagi 8 tahun

keh keh keh..
jom gelak ramai-ramai
kalau yea pun jaganla lame sangat ek?
lama sangat tu..doala biar cepat ckit..Amin~
 tapi menikah dengan Mr Engineer ok jugak..
hihi


Nota kaki cagu : Apepun jodoh tu segalanya ketentuan yang Esa...
                          Doakan jodoh Masha cepat cikit ye...kehkehkeh

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

33 comments:

@ deqla manjew said...

bomoh skng pun byk x leh pakai apatah lagi bomoh facebook..hahahaha...smpai 8 tahun lagi nk tggu...alahaii... lama sgt tu...entah2 8 bln je lagi kot? amek kawwww!!!! :p

wan nurul hezrina said...

pepandai dier jer agak..sabojerlah..mmg lama tuh 8 tahun.heheh

Karukord Jagau's said...

jgn2 8 minggu je lagi tak.... ekekkeee

Wanieys said...

mak aiii tahun 2020 tu br kawen hahha

Dieyna said...

hehe lambat lagi tu..

~Sweet Honesty~ said...

hehe...lama gila nk tggu 8 thn..(^_^)

lelamaisara said...

boleh la tu masha..baru 32thun...boleh lagi laa....heee

betul tu kot,buat masa ni masha tak laku lagi ...hahhahaa

Masz Sidek said...

amin2.... moga jodoh masha cepat sampai...
jgnlah sampai thn 2020... lama tu... heheheh

ieedaz @ mama_isha said...

lamenye smpi 2020..hhehe
moga masha ketemu jodoh yang baik yer..insyAllah

Cik Aini Lavender's said...

hahaha...sabo je lah masha,jenuh tggu tu kalo 8 thn lg.haish =p

Masha Meisters said...

hahaha...Masha gelak sampai guling2 baca comment korang ni...kahkahkah...

Papa Mifz said...

salam kenal...

oh FB dah ado yer bomoh2 nih...hehe

9n0L4 said...

haha. suke suke je fb ni kan. bab reka jodoh org pun jadi keje die. ;)

ejulz said...

ntah berapa dah umo masa tu.. hehe

pasal bhs sarawak tu, terbalik tu.. hehe

kmk / kamek = saya

ktk / kitak = awak.. ^_^

Masha Meisters said...

ouh....terbalik eh? haha

Masha ada kawan dari sarawak mse blajar dulu...

tapi,dyeorg jarang guna..hee

mzhany said...

chanteq tahun nikah 2020 ;)

Arina Shamsul said...

hehe..takde keja lain le bomoh tu..hehe


sy doakan kamu cepat2 bertemu jodoh yang baik dear..amin~

Solehah Shamsuddin said...

kehkehkeh.sy tergelak sorg2 kt sini.nth2 lg lapan bulan ke yunk.mane la tau kan.hehe

Chic Na said...

bomoh fesbuk tu memang kaki kelentong. kahkahkah.. lama sgt tu 2020. :)

Misya Mialen said...

hahaha.. masa tu dah umur brpa klu tunggu 8 thn? hihi. mudah2an masha dipercepatkan bertemu jodoh;)

dyabunga said...

bomoh penipu tu..haha..

Miss BaNu said...

hehehe mmg x boleh pakai pun tpi mmg best guna aplikasi tuh..boleh gelak guling2 hehe

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhhhh 2020 lame lagi tu ahaha
cik eyla x pernah try pon mende2 nie kat FB hehe

Nazayiena said...

Klu iya pun bomoh FB tu nak kelentong,kelentong biar logiklah sikit....
Salam kenal dr kak Nurul dan follow blk.

Yana Libra said...

haha..baca boleh, percaya jangan ye~~~ :P

Ayuni said...

hm, sye x percaya....

Yumida said...

pendek kata...malas layan bende gini...klo ade iklan soh kasi letak tarikh lahir...juz ignore je...
tengkiu sudi follow sy

Masha Meisters said...

hahaha....kelakarla korang...
memg xleh caya,xleh layan pun...
memeg suka nak main2 app ni..tok gelak2 je..hihi

Hasrina said...

opssss

Mr Iqbal Abdullah said...

tengok boleh, percaya jangan... hihi

Anonymous said...

Remarkable! Its in fact remarkable piece of writing, I have
got much clear idea concerning from this article.

Also visit my site - vakantiewoningen frankrijk

Anonymous said...

I used to be suggested this web site by way of my cousin.
I am not sure whether this put up is written by way of him as nobody
else recognize such designated approximately my problem.

You're amazing! Thank you!

Feel free to visit my blog :: frances mayes husband

Anonymous said...

Hello to every body, it's my first go to see of this website; this weblog includes remarkable and in fact excellent information in favor of readers.

Also visit my site ... huisje in frankrijk ()