Sunday, 20 May 2012

tension!!! facebuk ku bertukar timeline



morning U'alls
^_^
"

arghhhh!!!! tensionla pagi2 ni
bukak2 Fb je kuar
TIMELINE!!!

eiuuuuw!!!

xsuke! rimas! serabut! pening!
"
"
"
"
"
seingat2nyer xd pulak klik mane2 timeline sebab memg dari
awal lagi xberkenan..
dah macam2 cara cuba buat tok remove
tapi...kecundang!
huwaaaaaa!!!

ada sesape tahu tak?
Masha nak cube...
boleh bagitahu kat facebook Masha
tengs sgt2
HuHu


Nota kaki cagu : maaf jika menyinggung pangguna facebook timeline.


Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

24 comments:

~Sweet Honesty~ said...

cik sweety xde fb..harap maklongg.. hehe..

Nak join geng GFS x?? berbaloi2 n bleh dpt ramai kwn..meh la join..semua ahli ramah tamah belaka..

kalo berminat bole ke sini..

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/05/pencarian-5-orang-geng-segar.html

lelamaisara said...

Dah lame facebuk ku bertukar timeline.....lame2 ok je....
Jgn asyik berfacebuk je,nanti pesakit mu lari....hahaha

Chic Na said...

mmg automatik bertukar. tp cik na suka timeline. awal2 lg cik na tukar. cik na ada caranya, nnti cik na PM ye. :)

Chic Na said...

masha, cik na kena add dulu br leh pm. so, cik na dh add. masha approved dulu ye. cik na nye fb Zana Bakhari. :)

Arina Shamsul said...

hah..dah ada pun yang pakar...hihi.sabar dik..sabar...hihi

Ika said...

mmg tension kan? >.<

Masha Meisters said...

Chic Na : Masha dah Approve Chic Na..sempat jugak jenguk2 choc2 Chic Na..hehe

Mama arina : beruntung ada kawan mcm Chic na...baik! hihi

ika : huh! xpandai mak guna 2...Fenin2 kepala..huhu

sis92 said...

fb mmg tukar timeline sepenuhnya sekarang..klu kita guna timeline remover pun org lain still nmpak timeline kt je nampak normal..

Karukord Jagau's said...

Incek Mark mmg nk buat semua FB jd timeline :)
Terima la se adanya....ahak's

Arina Shamsul said...

assalammualaikum dear :) kamu sudah tersenarai dalam group segar follower :)

selamat datang dear :)

nanti baca entri ini ye :)

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/05/group-segar-follower-kini-30-0rang-ahli.html

Cik Nur said...

nur pun penin dgn fb baru tu..sbb tu nur tak tukar...

p/s : selamat dtg ke GSF... nur dh masukkan link blog awk dlm bloglist GSF.. cuba tgk ada ke tidak..?

salam ukhwah.. :)

@ deqla manjew said...

haih...nnti tetiba tukar? ala, xnk la...huhuhu...welkem to da club GSF ye...slm kenal... :)

wan nurul hezrina said...

nurul lagilah tak geti sangat ttg fb fb nie..blogjer pandai=)

selamat datang ke GSF..nurul dah masuk nama dlm bloglist bawah my ahli GSF kay..

~Sweet Honesty~ said...

Tahniah..selamat datang ke GFS dear...(^_^)

Si Matatajam said...

Kita dah jadi VVIP kat sini. Im GSF too

Dieyna said...

selmt dtg ke GSF...

Pasal timeline ? takk dapat nak nolong.. huhu fb akak pun time line.. tak reti nak ubah huhuwqsz

Ayuni said...

hm, kurang ske fb....

Chic Na said...

eh eh macam kenal jek ahli gsf br ni. huhuhu.. sj wat lawak. yayy dah satu geng sekarang. welcome to the club masha. :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kebanyaknnya mmg ckp pening tl nie

Miss BaNu said...

sama la mmg x suke ngan timeline nih huhuhu

Liza Razak said...

saya pon tak suka timeline ni..menyusahkan dan memeningkan kepala

Cik Aini Lavender's said...

napa masha x suke ke timeline..nti lelama ok la tu..ai dulu pun x suka tp skrg dh dah ok lah plak =p

etuza said...

asalam datang terjah nak tahu blog siapa ni..tahniah jadi Blogger BAIK HATI kat pesona blog ya.

9n0L4 said...

nnt turn blogspot pulak tukar baru. huhu.