Saturday, 19 May 2012

**Gemilangnye aku mase Student Nurse..HaHa**

 
 
 
Hey,
Hey,
Hey,
Aku xpercaya CINTA
 
v[+_+]v
 
wopp'ss...
dah lari dari Entri daaa...
kite bukan nak cerita pasal CINTA ok! haha...
 Kita nak bercerita kisah2 zaman kenakalan mase kat College dulu...
Hehe...
yang ado2 Memg nakal sangat...
tapi,yang penting kite ENJOY!!!
 
 dalam class jangan nak dicerita...
lectrur pot pet pot pet kat depan aku dok sebok membuta -__-! krokkkkk
kena pulak dapat seat VIP kat depan,tido cover line la habis...
bukak note,tongkat kepale,pakai spek,mata pejam!
 
paling blurr bile kene gan lecturer India...
bla..bla..bla..
sangap!!!
pe lagi activiti???
buat nota kaki kat member sebelah..."weh! aku boring giler ar gan Madam.......
eh! balik class g Maidin aku nak beli ubat gg gan minyak masak "
member sebelah pass belakang..." woi,Masha ajak g Maidin balik ni"
pas org kanan lak... "ko nak ikot kitorang tak pas ni?"
 
 
>>tengok bawah ni<<
nampak je ceyus!!!
jangan percaya sgt
sedang practice CPR
 
 
At skill Lab...
bukan buat skill procedure nursing,
tapi dok skill posing!
 
 
Kenangan paling menarik mase prsktical kat sepital Tampoi ni...
jumpe macam2 pesakit mental...
kite yang xmental pun macam nak mental jugak
nak dengar kisah kat cini tungu next entry ok!
 
 

Nurses Day 2010
masuk competition poco2 lawak!
yang memg unbelibeble dapat No 1 ok!
agak2 nak wat Segmen poco2 (ada ke? haha)
boleh panggil Masha ^_+ kih kih


saat2 dah nak habis study.."small party with a big precious moment"
game tukar2 hadiah...Masha dapat perfume! HeHe


last day sebelum paper x-em~
yang kat tengah2 tu la mummy Zaidah class Masha...
xsuke student bcakap,bising dalam class dye
tappi,tdo xpe..HaHa (aku la 2)

olrite!!!
cukup sampai cini je la warkah berlagu songsang Masha arini...
nak dengar kisah pesakit mental...
tungguuuuuuuuu!
heppy reading U all's



 

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

7 comments:

Chic Na said...

sekarang dah tak gemilang ke? hehe..
biasa la kan time study la time yg paling best. bila dah keja rasa nk study balik. :)

ciksengeh :D said...

mase study adalah kenangn paling best :)

Masha Meisters said...

huhu tahu xpe Chic Na,ciksengeh...
nak je fly g study balik..kihkihkih

Masha Meisters said...
This comment has been removed by the author.
lelamaisara said...

Masha tetap gemilang sampai sekarang pon:)

Pakwe ramai menunggu tuuuuuu....haaaaa...gemilang kan....

Masha Meisters said...

mak lela.....cobit ti..kihkih

9n0L4 said...

biarlah lambat pun, nak jugak wish. selamat hari jururawat. hehe. ;)