Thursday, 28 June 2012

Good Bye!

 


HaHa
@_@
sesaje je
jangan panic sangat eh
(ceh! macam ade je..perasan nyah!)

Lost puppy ke?

Photo: lost puppy ? tolong cari kan ... hahaha 

sumber dari Mr Google : )


wokeyh then,
 
Masha tidak akan ke udara (haha,udara lah sangat kan) untuk beberapa hari ni kerana ada serminar kat kuantan
HeHeHe
maaf ye tak dapat nak singgah ke belog u'alls
terutamanya my Love
GSF
 
\
Nota kaki cagu : cehhh! macam la ada yang merindu aku...huwaaaaaaaa


Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

Tuesday, 26 June 2012

Aku ada,Kau ada?



*^_^
ahahaha
hello!!!
ni bukan tajuk filem ye
harap  mak ngah
akhirnye banner Masha dari
dah siap!
dah apply pon!
HeHe
cantik,mengancam kau!
aku ada,kau ada?
siap ada picagari sesuai dengan permintaan aku
HeHe
Masha like! suke! teruja! xcited! terharu!
dsb...haha




with Love

dah beberapa entry gak aku promote GSF...korang terjah tak ni?
haha...macam dipaksa pulak eh?
berminat nak banner gratis dari mama kena tunggu Spa30 dulu..haha
 ada borang kosong boleh masha cadangkan nama korang
HeHe



Nota kaki cagu : hatiku gumbira sekali...lalalalalallala~

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

Monday, 25 June 2012

"Shopaholic" penyakit terbaru

 


yoeppp
[!]
^_^
penyakit apakah ni ye?
inilah syndrome terbaru yang melanda negara kita etc.
atau dipanggil
 'compulsive  buying disorder'
= kecelaruan membeli belah akibat dorongan nafsu
bagi yang terlepas baca Harian Metro hari ini dan semalam
masha bagi rumusan ckit kat u'alls ye..HeHe
 
 
hah..Meriah kau jah!
 
 "shopaholic" ni sebenarnya adalah penyakit yang terdiri dari gejala ketagihan membeli-belah tanpa menyedari ia sebenarnya satu ‘penyakit’ kerana aktiviti itu dilakukan berulang kali.
kalau nak diikutkan dengan istilah shopping ni memang kebanyakannya di dominasi oleh kaum wanita jelah.
 
 
situasi apakah yang dikatakan 'shopaholic'
 
 >>membabitkan musim tertentu antaranya sewaktu berpindah rumah, menjelang perayaan mahupun apabila sesi persekolahan bakal bermula. 
 
>>emosi seperti contoh ketika individu itu sedang sedih menyebabkannya nak membeli-belah yang dianggap sebagai, terapi pemulihan. Keadaan ini lebih berbahaya kerana emosi tidak stabil dan pembelian akan dilakukan secara membuta tuli.
 
>>apabila terpampang iklan-iklan SALE,jualan runtuh,promosi hebat,nilai hebat,best price! dll.
  
"shopaholic" dikatakan penyakit apabila individu hilang pertimbangan untuk membeli,mereka mempunyai wang walaupun cuma sedikit,mencuri,obesiti (membeli makanan mengikut nafsu),
meminjam untuk berbelanja.
 
HuHu
adakah ekau! kamu! awak! encik! cik! saya! (hehe)
ada tanda-tanda penyakit ini 
cepat-cepatlah jumpa Doctor berhampiran ye!
HeHe
cekedaut~


Nota kaki cagu : tak sempat nak bw u'alls exp. GSF my love..hehe..malam ni insyaallah aku terjah korang...jaga-jaga!

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

Terkojut Den!

 
 
apsal lakkk?
@___@
 
terkojut la..tetibe je..tanpa di duga..
tanpa ku pinta..aku tak mahu..
jahanam aku!
habis!
punah!
 
pergi ke ruang dashboard
dye kate kannn
 
"you are not following any blog! use ADD application to follow any blog"
lebih kurang begitu la
what do i do now?
what should i do now?
terkojud beruk mak nyah!
gelabah dah ni
zappppppppppppp
*refresh *refresh *refresh
fuhhhh
SELAMAT
mesti berudband sipot sedot ni punye pasal
-____-!
kahkahkah
padan muka aku
 
 
Nota kaki cagu : mamai dah~ gud nite all'z

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

Saturday, 23 June 2012

Lawak : Air Liur

 


yabedabedo0o!!!
^U^
[!!!]
bagi sesiapa yang tidak mengenali  
>>Geng Segar Follower<<
 kelik cepatttttttt!!!!
HaHa
jangan nak tanyer banyak la...kelik-krlik aje
pergi kenal-kenal dengan mereka manelah tahu nanti korang pun boleh join venture sekali 
tak merugikan sebab pengasasnye  Mama arina 
sangat pemurah dan baik hati
paling latest dye telah memberi SUPRISE buat ahli-ahlinyer
Banner gratis kau!
korang xd kan???
HeHe
yehaaaaaaaaa! yippiiiiiiiiiiiiiii!
best sangat-sangat sebab aku xd  banner lagi
HaHa 
ok...ok...ok
cukup dah aku berleter..hehe
 
 
 
Air Liur
 
Pada satu hari yang hening....Samad budak laki y berumur 4tahun sedang lepak dekat beranda rumah bersama ibunya yang sedang memangku adiknya yang baru berumur 1tahun 3bulan 14hari...tiba-tiba samad bertanya pada ibunya:
Samad : ibu, nape air liur adik selalu meleleh jea??
Ibu : laaa mna ibu tau, samad tolong kesat rrrr
Samad : xmau rrr ibu...kotor bangat...eeee
IBu : yang kamu tanya sangat tuh nape???
Samad : alaaaa ibu, gitau laaaa nape air liur adik 2 selalu meleleh jea???
Ibu : issshhh....nk tau knapa???
Samad : nak2....(sambil melompat2 katak)
Ibu : sebab adik kamu TAK PANDAI MELUDAH LAGI.....
Samad :..............????????


Nota kaki cagu : apakah yang samad fikir ye? hihi
 


Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

Thursday, 21 June 2012

Segmen : Smart Blogger Award June Season by Yuyu

 


HaHa
^0^
melayankan segmen pulak dikala ini yang ditag oleh 
si gadis Yumida
HaHa
wakena lagi beb [!]
wokeyhla...sekiranyer berminat ape kekate-kate kelik-kelik aje banner ni ye...hihi
 

        Terma & Syarat:
  • Follow blog yuyu 
  • Like fanpage yuyu 
  • Join group BLOGGER yuyu 
  • Copy paste banner tu
  • Buat satu entry berkenaan segmen diatas
  • Tulis 1 je sebab kenapa blog korang mesti dapat Smart Blogger Award
  • Paste link segmen korang di komen bawah ye..
  • Tag 5 rakan blogger anda yang lain (pastikan mereka tahu tau!!)
     
    Pemilihan Blog:
  • Header (ringkas tapi padat)
  • Sidebar (dari segi susunan)
  • Entry (penggunaan tulisan)
  • 5 pemenang akan dipilih)

HeHe
sebenarnyer segan nak mengatakan yang belog Masha layak untuk dapat award sebegini
bak entry Masha sebelum ni (tak pernah bace?..what???? go and read it cepat!!!!!) hihi
>>belog kite tak shantek macam belog awak
wokeylah,cecite serba ringkas dan padat di sini ye

*header dah pastilah header comel pasal muka aku ada tertempek kat situ..haha
header tu wat sendiri tau walaupun terkial-kial sebab baru belajar pakai adobe photoshop
DuniamashaworD
aka inilah dunia aku takde siapa tahu maka aku mahu sisipkan buat kamu..hehe

*sidebar agak kucalana jugakla..huhu..maaf ye...
di sebelah kiri sebab Masha pakai jam tangan kiri..hihi
terdiri dari my top pengomen yang nakal-nakal lepastu bloglist GSF tersayang
tu je bloglist yang ada sebab belum berkesempatan nak update dan tengah dok pikir-pikir nak letak siapa
jeng jeng jeng

*Entry pula gunakan tulisan ala-ala senget2 comel gitu...hihi


nak jadi pemangsa yang aku nak tag,haha
Lelamaisara
mis banu
Lyafrina
hafiziqin
arelin@ayu




Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

Wednesday, 20 June 2012

" 1st Giveaway by jaakechik corner "



HoHoHo
o_______O
[!!]
disebabkan talian brudbands ku yang superb kilat bak hero2 dalam filem The Avenger di kala malam ni
maka,saya MASHA MEISTERS nak menjoinkan diri ke dalam GA yang telah di tag susah payah oleh
tengs mama
^_^

sudah cukup sudah
jangan buang masa klik je banner ni ok!

kak jaa punya

syarat-syaratnya seperti berikut ;-

1. WAJIB follow sponsor OOPET , FARAH , CIKMAI , FARAIN
2. buat entry bertajuk  " 1st Giveaway by jaakechik corner "
3. letak HEADER atau banner dan linkkan ke entry ini
4. senaraikan 3 tempat best di negeri kamu.
 
 
 
Johor
 
>>firstly, dah tentulah tempat pelancongan utamanya adalah Pulau tioman
.Tak pernah singgah ke sini lagi???
ish..ish..ish..
cepat..cepat call husband,call bopren,call mak ayah tempah ticket awal ke Pulau indah Pulau tioman!
pasti percutian hebat menanti anda
yoeh [!]
 
 
>>secondlay,kalau berminat melakukan aktiviti lasak jomla kita ke
Taman Negara Endau Selai Rompin
yang berada diantara hutan johor dan pahang.
antara aktiviti yang ada macam jungle treking,berkhemah,bermain tubing,menyumpit,berbasikal dll
nak jumpe teman si pacat dan lintah pun boleh..hehe
the best sekali korang dapat tengok dengan dekat perkampungan orang asli kat sini tau.
 
 
>>3rdly,singapore view yang korang boleh tengok dari pantai lido johor.
nice view kalau di kala malam hari tau.
HeHe
sambil-sambil tu boleh la jugak menyinggah ke Danga Bay yang tak jauh dari situ.
bawak anak-anak sekali bermain ye!
 
 
fantastik Johor!!!
singgah la ke johor,bawak family,sedare mara,kaum kerabat ok!
HeHe
 
 
5. tag 3 orang rakan blogger.
6. letak url entry penyertaan di kotak komen GA sis ja'a.

ha! ha! ha!
duduk diam-diam jangan bergerak! haha tembak si,



Nota kaki cagu : huarghhhhh!!! xtahan dah nak tido pasni...hehe...nunite all -_-

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

wordless wenesday #2

 

^_^
[v]

 


wanita ni : -
>>meng'jack' lori (betul ke pronounce aku ni) haha
>>bukak nat screw tayar lori
>>bukak tayar lori


Nota kaki cagu : serius Masha tak leh buat...huhu...hebat kan wanita ni...

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

Monday, 18 June 2012

...:::saya suka,kamu suka tak:::...

 
 
 
^_^
[v]
hey..hey..hey..hai~
saudara,saudari
yang pernah jadi adik-adik
yang pernah mengadap depan Tv sebelum mengadap lappy korang tu
HaHa
ingat ape ndak pada cecite kartun ni???
tak ingat aku debik kang
HiHi
(suka-suka je hai kuling~)
 saya suka kartun ni tau...
kamu! kamu! kamu!
tak suka ke?
kartun-kartun ni fofular masa Masha kat darjah 5 lagi
tak pernah ketinggalan sampai kena marah gan abah lewat sembahyang
si kartun-kartun  ni kan bersiaran waktu maghrib ye tak?










memg kecik-kecik kaki kartun
sampai ke besar terbawak-bawak perangai dah macam kartun
HaHa

Nota kaki cagu : boiboboy lagi 10 tahun pun dah takde agaknye...huhu

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

Saturday, 16 June 2012

Perlu ke bergantung kepada si dia semata-mata

 
 
 
[!_!]
~lalalalala~
memandu sambil mendengar lagu dendangan Ainan Tasneem @ radio era Fm
sebelum intisari ayat dimulakan jom rasai kesedapan lagu ni
(jangan sibuk nak menguyahnya ye!)
KiKi
 
 
amacam? ada bran?
bagi aku lagu ni sedap la
bagi korang lak mcne?
tepuk dada tanya selera masing-masing la ye...hewhew
(eh! comel lak dye pakai tudung ek) haha

lagu ni tiada kaitan dengan yang hidup mahupun yang mati ok ^_^*

samaada ya atau tidak
 pagi tadi sambil syok dengar lagu ni tajuk entry ni telah terkantoi dengan
haha..tak nak cite mcne biarlah rahsia sebab aku terasa nak sorok muka dalam baldi ja ni
hai~kuling..hehe

Masha nak tanya kepada U'alls perlukah bagi kita untuk bergantung pada si dia semata-mata?
tak kira lah dari segi apa..contohnya
>>dah bekerja masih mengharapkan wang dari si dia...macam dah kahwin pulak!
>>balik ke kampung pun nak si dia yang penat-penat balik kerja untuk hantarkan
>>susahkan si dia kononya hujung bulan dah tiada duit pocket nak makan (jom kuar makan wak!)
>>balik kerja pergi kerja nak si dia ambil dan hantar je
>>family pula minta wang dan belanja makan

HaHa
ada ke yang macamni
tak tahu la
tepuk dada tanya iman~
maaf sekiranya ada mengguris mana-mana pihak..ni takde kaitan antara yang hidup ataupun 
yang telah tiada ok!
[^_^]v

Nota kaki cagu : kenyangnyer makan rojak dengan cool Blog siap ada pearl lagi...Yummy!

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

Friday, 15 June 2012

segmen : The reason why Bersama Hafiziqin

 


Yoeh [v]
si cantik,si manis
si kacak juga si hensem
ya @ tidak
tepuk dada tanya iman
HeHe

hari ni saja nak bersegmen bagi menyokong,mensupport,memberi,menbantu,dan  
segala men yang berkaitan lah kepada sahabat kite  
hafiziqin

 
 
segmen : the reason why bersama hafiziqin 
 
jom ramai2 memeriahkan segmen beliau just kilik banner tu je ok
 

Syarat-syarat penyertaan:

  • Kamoo kamoo dan kamoo boleh pilih nak follow atau tidak blog eqin
  • Buat satu entry bertajuk:Segmen:The Reason Why bersama Hafiziqin
  • Entry ni mestlah berkaitan mengapa kamu berblogging.Serlahkan daya kreatif kamu!(poems,lagu and what so ever!!)
  • Copy and link kan banner segmen ni dalam entry kamu
  • Done taip-taip entry,post kan link ENTRY kamu di kotak komen segmen ni okay.=)
  • Tag at least 3 of your friend and make sure dia tahu.
  • Selamat bersegmen sampai lebam.yooooo
 
 
Masha blogging sebab :
 
Masha happy nak blogging tiada paksaan,tiada sekatan,taida halangan...HeHe
 lagipun biler blogging ni banyak pulak ilmu yang Masha dapat pelajari,pelopori sebab 
kebanyakan bloggers ni semua cekgu2 belaka..
terutamanya teman GSF
tak nak panjang lebar lagi,blogging is ilmu,maya friends etc
HeHe


*jangan nak lari sebab aku nak tag
si cantik hesecretsofleonerz
cekge pintar tentang kita
mama superb lelamaisara



Nota kaki cagu : sokonglah barangan buatan Malaysia...kikiki

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

Wednesday, 13 June 2012

Wordless wednesday #1

 


hyyep U'alls
6_9
...:::[!]:::...
memandangkan cuaca sekarang ni tak menentu
kejap sejuk kekadang panas terik
Cik misi pun kena Flu jugak
HuHu
bila dah Flu ni,rase macam dah terselekeh la pulak..kehkehkeh
macam 'kemproh' sangat dah bak kate orang jawa
HaHa
medication semua dah up..harap-harap cepatlah cikit reda
^_^

 
banyakkan minum air bila Flu ok!



Nota kaki cagu : Bak kata Norlela wordless wednesday jangan nak cakap banyak sangat...Haha...daaa~ 

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

Tuesday, 12 June 2012

#Entry bergambar 1 ^___^ weekend bersama teman



 
 
 
HeHe
^_____^
 [v]
sesaje hari ni nak post Entry begambar 
Alkisah sahabat sekolah Masha dulu
ni lah mereka2 yang merupakan teman seperjuangan Masha
walau dah 7 tahun meninggalkan sekolah kami still in contact lagi
 
 


tak lupa jugak aktiviti bersukan...main bowling
hihi..gelak ajela bola ke longkang...kite  tak pro lagi

 
HaHa
ntah hape yang dibuatnye pun xtahu la dyeorang ni 


 si gadis baju kotak2 ni dulunya takla tomey sangat pipi dye~
 

kebetulan berjumpa pulak dengan akak senior kami si gadis tudung oren tu.
 
 
si gadis ni ???
haha saje nak selit-selit jugakla


Nota kaki cagu : mula becerita kisah sekolah teringat nakal2 dulu kena denda cabut rumput pakai tangan...kikiki


Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

Monday, 11 June 2012

Gemarkan cheese dan Steak I jom cekedaut~

 
 
ya'ariba
peeace [v]
Arigato...Arigato
^_^
dah 3 hari Masha tak berkumandag kan?
HaHa
Rindu...rindu....serindu2nya la
muahahahaha
( ni betul-betul bukan main-main tau )
berjumpa dengan BFF dari 2ndary skool weekend ni memg hepy dan gamat habis.
Lame dah jumpa banyak topic yang dibicarakan.
topic paling dapat sambutan hangat sekali nak tau ape?
HaHa
KAHWIN la !
memang takde berhentinya bercerita soal kahwin kecuali makan.
Aha!!!
ni nak Khabaq mai ckit. Minat Cheese ? steak ? Pizza ?
Jom terjah Pizza Hut yang sekarang tengah hebakkkk dengan menu terbaru Pizza Hut cheese
steak Bites tapi baru xla sangat kan...hihi
agak ckit baru la...
yang penting memg tak terhingga keenakanya ok !
lapisan Cheese di bahagian tepi kerak memg sedap. rangup dan terasa cheesenya.
bahagian tengah pula ada steak yang lembut. insyaallah xdla sampai 'berstampt' kat celah gigi korang tu..hehe
agak2 terliur? ape kate korang terjah Pizza Hut yang berhampiran dan rasai kehebatannya.
 
 
 
'Available in beef and chicken'


Nota kaki cagu : makan panas-panas lagi sedap...Selamat menjamu selera ^_^

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

Thursday, 7 June 2012

Segmen : jom tingkatkan follower anda dengan mendadak bersama Izatti

 

salam sejahtera 
keatas semua pemca dan para bloggers
aku telah disahut dan dipanggil2 oleh si Deqla yang telah mengtag aku untuk menjerumuskan diri ke dalam segmen ini.

 
segmen : jom tingkatkan follower anda besama Izzati

http://1.bp.blogspot.com/-lf5DUCzhdpo/T8omms9CblI/AAAAAAAAAkA/oFRoKHgQW60/s320/Banner+Segmen.jpg 
 
Syarat-syarat penyertaan :-
WAJIB buat satu entri yang bertajuk " Segmen :
Jom Tingkatkan Follower Anda Dengan Mendadak Bersama Izzati"
WAJIB Letak banner dia atas.Linkkan bersama dengan link entri ini.
WAJIB follow blog Izzati.
WAJIB tinggalkan link entri segmen korang pada bahagian komen post ini sekali dengan blog ID korang untuk mengelakkan penipuan. Tag 3 orang rakan anda dan pastikan mereka tahu.
 
 
Nak mengtag  si :-
 
Izan mama Mia
Lelamaisara
Hafiziqin

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

#thursday touching

 
 
 
HuHu
#Thursday Touching#
boleh ke?
[-___-]

HaHa
buat ayat aku sendiri la..kiki
maaf ye teman2 terutamanya teman2 dari GSF sebab lately ni ada yang Masha tak dapat nak terjah lagi..
bloglist pun belum ada masa nak update..
hah...xketinggalan jugak nak ucapkan "WELCOME" kat ahli2 baru GSF
masih ada yang belum sempat nak berkenalan lagi.
nanti dah settle semua insya"allah Masha terius lincah terjah U'alls tau..
HeHe
( jangan Mare )

berbalik pada "touching"..Memg tengah touching yang teramat ni..
tapi dah agak reda ckit sbb ada U'alls dan 'Si dye' tempat nak mengadu..kiki

pagi ni jam 9.23am,macam biasalah masuk keje bukak pintu dengan rutin biasa Masha sentiasa baca Bismillah bila masuk pintu..mintak berkat...hehe

tapi nampaknya hari ni kurang baik pulak..masuk je terus kene boommmmmmmm! dengan supervisor...
hehe...Masha pergi sediakan botol untuk ujian darah pesakit...(nampak macam xsalah je kan tindakan Masha tu)..sebenarnya agak salah la sebab pesakit baru je ambil darah bulan 4..masha pulak xreti nak check dulu sebelum prepare..huhu (terlupa dehhh)

redha la kalau supervisor nak marah ke ape ke kalau dah memg betul kita bersalah kan? sebab melalui kesilapan tu kita dapat belajar..

tapi yang bikin hangin satu badan biler ada 'someone' ni yang biadap sangat dengan sesuka hati menunjal kepala aku sebanyak 2X..perbuatan yang xd moral langsung!
Masha pun bengang la terus sound direct kat dye 'kau bayar fitrah aku ke?'
HeHe
tak fikir panjang terus g bilik air untuk menangis..huhu..
Masha bukan jenis pemarah,jarang sekali nak marah orang tak tentu pasal..
pecah rekod la,dye buat Masha marah..
tapi tu la,sendiri marah sendiri nangis..kiki
haha..tak boleh blah kau.
agak dalam 15min jugak dok melayan hati sorang2..
tindakan biadap lagi tak bermoral budak tu memg tak dapat dimaafkan macam dia tak pernah  
buat salah je..
sudahnye boleh pulak dye tanye lagi 'masha ko marah kat aku eh?'
ehh...aku bagi kang baru tahu!!!
 
 
Nota kaki cagu : Maaf



Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

Tuesday, 5 June 2012

^^ehh..xsusah pun la^^

 


hweiiiiii
U_U
what's up!!!

alahai..makan hari jugak tak ada Entry baru ni sampai tak tahu nak mereka ayat..kiki
kalau ayat tunggang langgang harap maaf ye..
HeHe
kebelakangan ni agak celaru la..
kerja pulak macam2 dah jadi..
HuHu

dengan hati yang celaru dan penat pergi jugakla ke pasaraya Econsave nak mencari barang 
 tapi, sakit bebenor hati ni dengan perangai menyampah sesetengah pekerja kat sana.
HUH!
kita ni bertanya tak reti pulak dye nak SENYUM dan jawab dengan ikhlas
bukannyer susah mana pun.
kalau ada mark untuk costumer service memg aku bagi telur ayam tembelang je..
HaHa
akhirnya, aku pun blah je dan meniggalkan termos yang aku nak beli tu
kononnya nak beli untuk anak saudara tapi xpela kedai lain pun ada jual
HaHa lagi 
kannn.....aku dah ketawa jahat ni..
yealah bukannya apa..kita dah dibayar untuk bekerja,maka buat jela kerja baik2 kan.
"costumer always right"
HaHa 
 
 


 
 
Nota kaki cagu : bak kata lagu si Datuk M.Daud Kilau "senyumlah-senyumlah ah hai cek mek molek".

 
 

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

Friday, 1 June 2012

**ni rahsia tau**

 

Eh..Eh..
pening sudah@_@
boleh ke rahsia bagitahu kat orang ni.
alaa..ni kite2 je la ok!
"biar pecah di perut jangan pecah di mulut"
HaHa

disamping tu nak jugakla promote ckit Ahli-Ahli Group Segar Follower
yang telah diasaskan oleh mama kita Mama Arina
terdiri daripada 30 arang Ahli
kenapa segar???
 sebab semua ahli2 kat cini semuanye segar-segar belaka (insya"Allah)
kalau xcaye cuba2la korang terjah mereka2 ni..
xrugi tau..
belog Masha yang dulunya kucah-kulana pun dah segar je sekarang
tengs Mama Arina sebab approve Masha dalam GSF.
 
Ape yang rahsia sgt ni ye?
haha
khususan buat GSF terutamanya 
ni nak bagitahu ckit
................................
yang sebenarnya Masha dan Lelamaisara satu tempat kerja
Lelamaisara ni la yang ajar masa untuk berblogger..
HeHe
dengan menggunakan PC yang sama kitaorang bW sama2
soal kantoi?
xd la sebab sama2 cover line masing2..
HaHa
xcaye???
tengok gambar yang merupakan bukti kukuh ni ok..
^_^






Nota kaki cagu : comel tak kitaorang??? hihi......
                          tak sanga jugak Masha terpilih dalam GSF sama-sama dengan Lelamaisara..hihi




Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!