Wednesday, 25 July 2012

Wordless wednesday #6

 



 
khususan ila :-
buat kaum Adam la..kaum hawa? 
aik ada jugak ke? haha
 
 
 
Nota kaki cagu :  cuti raya????? huuuuuuuuuuuuuuu :(((

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

35 comments:

ShimaSalleh said...

misi xleh cuti raya ek? Bekoje lah kito sekuek nyo :))

are_lin@yu said...

ooo qaza' namanya..baru tahu kata haram..tq sharing dear ;-)..slaam 5 ramadhan ;-)

Deqla manjew said...

sekrg ni dah ramai lelaki berpesen cam gini..entah apa2.. bajet macho lak..naseb laki ku x mcm gini..kalo tak, tido luar la jwbnya!! haha..

aReLaN said...

hampir wat gitu tapi bila pikir balik,cam gangster je, terus cancel.hehehe

Wanieys said...

baru tahu kata haram...elokla masha sharing mesti ada yg xtau mcm wani hahaha

~Sweet Honesty~ said...

stylo ba pesen ne kuling..tpi jwb la nnti d akhirat..

Masya londeh tak dpt cuti kee?? hahaha.. gamaknya tepaksa le buat show dpn patient... ohhohohoh

Masya said...

baru tau namanya qaza' .... haram rupenya.. pernah juga terbaca x hinggat kat mane.. tp x sebut namanya cuma bagi tau ukir rambut mcm ni haram...

Cendol said...

aah setuju ngan arelan..mcm gangster..mcm penyangak pun ade..

Cik Nur said...

oo..itu ke namanya..! baru tahu ni..dan sekarang ni mmg ramai yg berfesyen mcm ni kan..!

izan mama mia said...

cantik ker bt camtu..patut pun haram sbb nampak tak cantik pun..

Chic Na said...

ooo baru tau. haram.

kesian dia tak dapat cuti ke masha? kesian.. kesiannn.. haha..

LELAKI INI said...

baru tahu..
nasib baek tak pernah buat!

Si Matatajam said...

baru tau nama dia dan hukumnya...tq for sharing Masha..

Penyuluh Perikanan said...

Kunjungan dan silaturahmi di bulan Ramadlon...
jangan lupa suport kami sahabatku

ditunggu
dan terima kasih
salam ramadlon

LYAfrina said...

huhu..dh jd trend skarang ni kan.. mcm reshmonu pon buat rmbut gni..artis2 pon ramai.. bru thu..haram rupanya...

Miss BaNu said...

ooo baru tahu gak..mmg ada laki yg suka fesyen gitu

etuza said...

smart ke kalau macam tu. rasanya tak smartlah..nampak seolah ada belahan di kepala..apapun sesiapa yg terbuat macam ni, cepat2lah ubah pendirin ke arah lebih positif ya.

Aine Ainun said...

AAhh, akak pon da pasan info ni, tp kalo masih nak Macho sebab nak buat qaza ni xtau la...

Amboi,dah berkira2 nak cuti raya,,,nape x dapat ea...hehee

jaakechik said...

x dinafikan mmg ramai yg wat style mcm ni kan?

Yumida said...

aaaa! x blh tgk pic tu la masha...line tenet slow ni..stress..hehe
salam ramadhan masha

N.Aima K said...

ada juga perempuan buat dear..

Misya Mialen said...

mmg skrg rmi yg bt rambut mcm ni.. huhuh...eh, x dpt cuti eh dear?

anif abdullah| AA said...

rasanya ade juga yang "tahu" tapi "buat2 tak tahu" keharaman benda ni..huhu

NAL said...

NAL dapat tahu benda ni haram..tapi ade jugak public figure n ahli sukan yg buat..

9n0L4 said...

terang lagi bersuluh. hadis sahih ni!! ;)

lelamaisara said...

mcm org pecah rumah pon ada..hahahhaa

Cinta Misteri said...

Owh yeke, ìtu namanya Qaza'...

Sekolah CiM dulu ada team rugbi. Sesiapa yg join team tu d wajibkn cukur 1 line belah kiri atas telinga. Hurmmm...tp tak sure plak diorg skadar cukur rambut atau cukur kulit skali. Wallahualam..

Napa masha? Tk dpt cuti ke? Nnti raya CiM singgah yong peng bwkan lodeh ehh..

Nurlyla said...

x cntek, nmpak smseng je. . hehe

dyabunga said...

buruk..xmint fesyen rambut tu

Boni Kacak said...

owh... baru saya tau ni... haram rupanya?

shedameor said...

ramai lelaki buat. dorang tak tahu lagi ke benda ni haram ea ?

wan nurul hezrina said...

kalaulah diberi pilihan antara cikgu n misi mmg nurul lebih sanggup jadi cikgu..haha tak sanggup jd misi mcm berat nak pikul tugas...hikhik

Yana Libra said...

xdpr cuti ke masha??

Edy Fee said...

pening la..byk sgt faklta...ritu jumpe kat fb org kata makruh ja

Masha Meisters said...

Masha pun jumpe kat Fb....baru tahu jugak....share kan kat sini supaya jadi ingatan untuk semua :)