Thursday, 12 July 2012

Nak jugak!

 


toin...toin...toin
^_+

commey kan?

cik misi curik kat pak cik Google! agak-agak dye marah tak ek? (kalau dah name curik mestilah marah kan)
oklah tukar curik kepada ambil!
haha


sejak bermenjak ni banyak bebenor yang suka wat teka teki teka kekok kan?
cik misi nak wat jugak la
senang je ni
siapa betul tak jadi anak apek! haha
habuannyer topup je ye,pasal ni pun suka-suka je
siapa cepat dia dapat! hehe

???
cube teka Masha anak ke berapa dari berapa orang adik beradik
???


Pengumuman : Cute mama Lelamaisara mintak maaf kerana anda awal-awal lagi dah tersingkir! hahahaha

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

31 comments:

Aine Ainun said...

Haha, nak korek kat lela la;)

Nazayiena said...

Kak Nurul teka anak yg sulunglah,korek2 juga entry2 lain xde info pun.

are_lin@yu said...

hehehe 2 dari 5 adik beradik..betul tak?

Si Matatajam said...

M try yek.. Anak sulung dari 3 adik beradik..

lelamaisara said...

Aik...belum masuk dah tersingkir ka??????????

Ade ke patut..tak patut tak patut...:(

Boni JLL3 said...

anak ke 3 daripada 3 orang adik beradik.heh heh

Yumida said...

anak ke-3 drpd 3 org adik beradik...hahaha...hentam je

Masz Sidek said...

anak ke 3 dr 5 adik beradik...
hehehehe... hentam saje.. ;p

~Sweet Honesty~ said...

jap2.. nak manje2 dlu ngan cute mama.. jap yeaa... t mlm sweety dtg balik..

Cik Nur said...

nur teka, anak kedua daripada 4 adik beradik.. :)

Nyue said...

xde klu erk?? susah nie...ahahahaha.... sulong mayb...

Chic Na said...

ni kena baik2 ngn cute mama ni. sogok2 sket. haha..

okla cik na teka. anak sulong dari 4 beradik. betul kan? huhuhu..

Misya Mialen said...

Mmmm...anak bungsu kot.;)

widiea azira said...

adeh !! sy br sehari dua je kenal awk ni. .haiyaaa mne nk ceekup jwpan teka teki ni. .

Yana Libra said...

anak keberapa? alamak~~~

xdela pulak gambar family masha dalam fb..huhu~~

anak 1st dari 4 beradik??

Rohani Hashim said...

anak ke ke ke ke...ahaha bongsu ;)

Cinta Misteri said...

Hahaha...nk tepon cik lelamaisara lah... Okey ceteke je eh... Yg ke 3 (sama cam CiM)

*CiM la yg berspek mato tue...

Masha, jom layan akustik sabtu mlm ni kt pt.raja

Wanieys said...

kena tya kak lela la cm ni...no. 2 kot hihihi

Deqla manjew said...

nk mintak jawapan dari lela la.. nnti menang share topup dgn dye..hikhik...

Deqla manjew said...

ok deqla belasah teka k..

ank kedua kot dari 4 beradik or 5 beradik... haha... hentam saja la labuuuu... :p

N.Aima K said...

anak ke dua kot..anak yang tengah-tengah

hafiziqin said...

oh dear.susah btol nk teka.bg hint cket:)

cendol said...

erkk alamak aih..clue takde ke?hihi okey teka je lah ye..
anak kedua last..ade sorang adik! betol tak ?btol tak?!!

Dieyna said...

haha sian pulok kat lela.. bgilaa dia cuba hehe

wan nurul hezrina said...

alahai susahnya soklan.teka jerlah anak bongsu dr 7 org.hahahaha

lelamaisara said...

Huhu...tak da pon yg p tanye kat kite....hehe..kalau tak boleh share topap...hihii


Eh ada yg terer la...tahniah tahniah
Buat masha ,ko memang zalim telah menyingkirkan diri ku.huwaaaaaa

Kesuma Angsana said...

yg ke 2 dari empat KA hentam je

ஜ miss klanika ஜ said...

anak sulung . kot . hehe

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

xreti bab2 teka ni..hihi..anak tunggal..ye x?

Miss BaNu said...

anak ke-2 dri 3 beradik haha pakai main teka jer ni..

9n0L4 said...

huhu. tak dan nk main teka teka ni. ;)