Saturday, 14 July 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....

 


yoeh 
[!!!]
what's up sumer-sumer
HeHe
Ayu!!!...kini aku datang nak join segmen kau ye..haha
sebagai tanda sokongan ler ni..hehe
sambutanyer agak hangat jugak ni
mintak-mintak ramai blogger johor ler yang join
ahahahaha :))))
 


 
 
 
 
anak jati  johor datang!!!
jom ler jenjalan johor
best wOooooooo
aku akan bawa korang pusing-pusing johor sampai sesat
haha
(tapi,minyak tolong isikan ye)
kihkihkih
lawak ke der??? haha
 


nak tag semua warga johor,
oit orang johor! jom masuk segmen ni
pulun ramai-ramai..haha


nota kaki cagu : maaf ada yang belum singgah lagi...belum free sangat lol :)

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

42 comments:

Arina Shamsul said...

garenti johor menang la cam ni...ramai johorian...hihihi.

Chic Na said...

haha.. siap tag satu negeri. over you. hikhik.. good luck! ;)

Miss BaNu said...

org penang dtg singgah jenguk org johor ni..hehehe

Karukord Jagau's said...

Aiyooo....satu johor dia tag......hohohhooo

are_lin@yu said...

wahai warga johor cepat join,dah da yg jerit menyeru tu..hihi..ni yg bez nii.ayu tak prnh g johor lg..t sampai sana bwk jln erk..hihi..tq tau support ayu ;-)

Cinta Misteri said...

Hwaaa..CiM tk penah smpt nk bersegmen..

cendol said...

ohhh hye org johor!! :p

Wanieys said...

selamat bersegmen masha

Yana Libra said...

saya duk jhr, tp kampung kat melaka nhan n9...camne tu? hehe :P

Natasha said...

http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
snggah n follow dr selangor :)

nabila azmi said...

follow awak=)

Deqla manjew said...

hye blogger johor... saya dari KL.. slm kenal.. hahahaha

http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

CINTA UNTUK KITA said...

slm knl ya..:)

wan nurul hezrina said...

org johor ek=)abah nurulpun anak jati johor

Nadia Elena said...

hai dear,
sy dari Johor jugak. meh la jadi kawan sy kalau sudi...done follow sini... =D


http://nadiaelena.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Michelle Hopell said...

hye awak .. dtg dari segmen sama. follow awak sini. jom ke blog sy plak. hihi :) slm perkenalan..

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

cikeyrah said...

salam dari segmen yang same , keyrah pun org johor jugak..hee

dne follow ;)

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mohd Najib said...

salam blogger johor.. :)
jom sama2 follow..

http://mohdnajib27.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

iena_gie said...

salam..dari segmen sama.. follow sini.. jemput ke blog saya pula =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Cik Nur said...

ooo..johor..tentu selalu mkn nasi ambeng..!

waaaa...tetibe lapo bila sebut nasi ambeng ni....hihih

nuyui a.k.a miss YUI said...

hye, yui dari perak =)

salam kenal ea dear..

Lea Athira said...

thanks singgah :D

Lea Athira said...

thanks singgah :D

Lieya Zalia said...

singgah + follow :)

http://ceritalieya.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

ShimaSalleh said...

As'salam Mashaaini,

Ni pun tak tau ceruk mana johor tu hihihi.. Jom jln blog shima

Salam dari Muo...

babycomel said...

hai org johor, orang perak dtg melawat & follow sini ;) dr segmen sama tau

Mohd Lokman Bin Ramli said...

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

shedameor said...

sheda pon join jugak :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

salam perkenalan !

shedameor said...

sheda pon join jugak :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

salam perkenalan !

taqiee din said...

salam perkenalan..sy dr sarawak dtg ziarah ats segmen yg sama..:)

ShimaSalleh said...

Salam perkenalan.. Dah follow awak :)) Pakat hi-5 org johor ^_^

QasehnyaRania said...

dari jb tp blogger kedah.salam kenal yer :) meh singgah sini

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari_17.html

selamat berpuasa n follow sini :)

Cik Nur said...

salam kenal... :)

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

hihihihih

Momo said...

salam kenal..:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

KhaiRul Azmi said...

best ker kAt Johor......????
saya tak pernah g sana tu..... maklumlah tinggal kat tawau sabah.....huhuhu

datang dari segmen yang sama...n dah follow

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-tawausabah.html

SuparMan SuaRez said...

Salam Ramadhan Al Mubarak..
Datang Dari Segmen Yg Sama.Blogger Dari SABAH,Salam Kenal Errkk.. Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Jugak K..^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Roz said...

Assalam perkenalan..

Datang daripada segmen Ayu..saya blogger daripada Putrajaya..selamat berpuasa!

Jom singgah ke blog sy : Blog Grey-Hippo

Ct Noraishah said...

Hai, selamat bersegmen..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Haryati Hamzah said...

salam perkenalan juga, membalas kunjungan tau! cantik blog awak! sy follow awak balik dah...

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

yana yaya said...

follow dr segmen yg sama

http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

9n0L4 said...

tak dan nak join segmen ni. tutup awal. :)