Friday, 27 July 2012

Review Blog #1 : si kecik yang baikkk sangat

 



Yo [!]
wassssss up?
oit! jangan nak curik-curik makan di bulan puasa ni ye!
panggil JAIS nak ?
HaHa

1st time ni nak review blog hamba Allah yang baik hati ni
sayang dia ketat-ketat sebab dye baik hati yang teramat sangat
aloooooo,tak puas hati pulak aku cakap dye baik...eh! memg pun.
tak tipu punya la

nahhhhh! bukti

 
akhirnyerrrr
taraaaaaaaa!!!!!!
 
 
comellll...dah pendek pon!
kalo tak panjang mcm pisang!

baik kan dye sipa buatkan terus...aku tinggal nak copy bulat-bulat takde lonjong monjong
HaHa

TERIMA KASIH
 Deqla Manjew si kenit baik hati 


...Mrs Erry Bercerita...

 Deqla oit,
aku curik gambar kau! ahahaha
jangan mare!

ni dye orngnyer!
salah seorang ahli GSF
dahla..malas lak rasenyer nak membebel banyak-banyak nanti haus lak
HaHa
pergi terjah si baih hati ni ok
.i sayang U ketat-ketat 
 

Nota kaki cagu : tak leh nak bebel banyak-banyak bulan puasa ni tau...nanti haus! HaHa

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

34 comments:

are_lin@yu said...

wahhh gambar deqla disitu..deqla mmg baik orang nya..hehe..ni puji ikhlas tau..untung dapt kawan cam deqla..hehe..salam 7 ramadhan ;-)

ieedaz @ mama_isha said...

mmg comel deqla tu..:)

lelamaisara said...

wah deqla cun nye kat situ..:)
Deqla memang baik hati :)

Cik Nur said...

deqla ni mmg baikkk.!
buktinya, dia tolong masha kan.. :)

LYAfrina said...

hehe..kiut & cun banner tu..lya xret gak bab2 nak adjust2 ni

dyabunga said...

curi pic deqla ye..report kt deqla..haha

Si Matatajam said...

M wat gak..Deqla mmg best...cayang Deqla..

Cinta Misteri said...

Wah, deqla posing sakan. Eh masha, apsal curik gambo yg atas katil bln2 puasa nì. Hehe saja je CiM ni kannnnnnn...

Org gomenla yg patunya kene blanje kakak. Nnti kakak rekomen kan Gfadz nyanyì lagu2 kesukaan masha, free tkyh byr singgit mcm music box tu.

Miss BaNu said...

wahh siap ada gambar deqla lagi hehe tolong menolong amalan mulia..

izan mama mia said...

tgk tajuk dah dapat agak siapa orgnya...

shedameor said...

haha, macam la bercakap. menulis je pon, takdenya haus. hihiksss

NAL said...

wah, pandai review..

Haryati Hamzah said...

semoga persahabatan korang berdua akan berkekalan...amin...

Deq's Qienz said...

Hamboi DL sakan posing noh..hihii..DL mmg baek ati..

Chic Na said...

puan deqla mmg baik dan sporting. eh macam kenal je banner tu. kakaka..

~Sweet Honesty~ said...

hamboihhhh..kembang kuncup bontot c deqla ne ko puji lebeh2 masyah londeh oittt.. hohohoho

Edy Fee said...

hahah dapt doodl gak ye

Cendol said...

madam Deqla mmg baik.spotting gitu!dah le comel..

Nick said...

balas komen kat sini..
sebenarnya blog kita ne mula2 buat statusnya NoFollow..status ne telah disetkan.so, kena la setkan balik dengan menukar status blog kepada DoFollow..bila kita tukar kepada status DoFollow, secara tak langsung trafik dan pagerank kita akan naik. pastu ramai org yg akan datang ke blog kita..blog yg ada status DoFollow yg beri backlink percuma kepada org yg komen blog tu..so sesiapa yg komen kat blog DoFollow untung la sebab dpt backlink free :)

Sila Tukar Blog Anda Dari NoFollow Kepada DoFollow

Wanieys said...

deqla mmg baik hati pun..ramah pulak tu hihihi...bertuah dpt kenal deqla

Nelly The Strange said...

comel ..
:)

Boni Kacak said...

saya kenal sangat dengan dia..hehe

Deqla manjew said...

haishh... nk nyorok belakang hubby la gini..malu auwwww.... hihihi... mekaceh masha wat entri khs utk deqla..terharu sihh... huhu...yg lain2 tu xyah la puji lebeh2... kembang kempis kuncup segala bagai dah niiii.... haha...pas ni masokkan url blog dan url imej banner jek..tukar2 yg tu je la k.. :)

9n0L4 said...

wow. deqla yg cun di situ. huhu. ;)

ShimaSalleh said...

baca dlm hati tak haus la ekekekeke

Yumida said...

deqla mmg peramah orgnye..pastu klo komen kat entry kita mmg kebaboom je..byk idea dia ni kan..mmg menghayati apa yg kita tulis..tahniah deqla..meh kasi kiss sikit..gigi belom gosok ni..kasi aura deqla x mengantuk...bez x hidu..bez bez..tetibe deqla pengsan..hahaha

Masz Sidek said...

deqla memang baik... + comel... :D

Papa Mifz said...

orang berbudi kita berbahasa kan...:)

Masha Meisters said...

yup...betul tu semua... :)

Anonymous said...

I would like to exchange links with you.
This is possible?

wan nurul hezrina said...

hye masya..sajer singgah blognie..sihatker?puasaker?

amir aizat said...

comel2

Ixbarr Abdullah said...

nak sekor doodle...mintak tolong buatkan ler...

Yana Libra said...

kalau haus, minumlah air~~~ hehe :P