Tuesday, 3 July 2012

12th ADMAN ANNUAL DIALYSIS SEMINAR




Haluu..Haluu..Haluu
i'm back!
Muahahahaha
@_@
atas permintaan dan bagi yang tak minta sukeati u'alls ler
pasal Masha tetap nak cite gak ok!
HaHa
ni adalah 1st time gi seminar
 dan yang 1st tu lah mcm2 puloook dugannyer
malam ni nak cite yang best je dulu la eh,yang tak best simpan dulu sampai jadi tahi besi..kiki

 WELCOME to Zenith Hotel
ceh!!! agak2 ada gaya nak jadi model hotel tak?
penyambut tetamu pun ok gak..
HaHa
ni lerr bilik i u 'alls..hehe

yang ni puloook Dinner dan Lunch yang disediakan pihak hotel
hehe..muka si En Abe my dyer tu public figure la..kiki
dirahsiakan dulu sebab nanti tak suprise pulak kan
dah menjadi nanti baru ler boleh tayang...
si En Abe my dyer ni dah pesan tak elok nak tunjuk-tunjuk sangat,hihi
jangan mare!


dah puas tengok? agak-agak berapa kos untuk 3 hari 2 malam?
Masha pun tak berapa nak tahu pasal aku telah
 disponsor dan disaport oleh
tepuk tangan ckit!
terima kasih bagi aku tido dengan selesa dan makan free!!! hehe
datang bawak badan je...haha

okey! okey! okey!
sharing is caring kan?
nak tanye U'alls ni,agak-agak pernah tak family,saudara,kawan atau sape2 je la yang pergi ke mane-mane hospital,farmasi,pakar dll dan menerima rawatan yang salah.
kalau ada boleh share dengan Masha tak?
salah satu tajuk seminar ni adalah Medication Error
kalau mengikut statistik hampir 30% pesakit menerima rawatan yang salah
contohnyer macam Micheal Jackson.
 yang diberi  anaesthesia secara overdose. walaupun kita terima rawatan dari mereka yang tahu dan yang pakar tapi seeloknya kita pun kena kaji jugak dan ambil tahu jugak serba sedikit.
Mr Google kan ada...maklumat di hujung jari anda..cheewahhh..haha


haha...nak selit-selit jugak la
Nota kaki cagu : ni part best...ada jugak part yang  tak best...malam ni baru sempat bw 2 org je..huhu...yang lain2 tu tunguuuuuuuu ye :)))

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

29 comments:

Deqla manjew said...

kesian gmbr lelaki tu dikotakkan... ada apa2 ler tewww....

Yumida said...

pewit...ehem2....xyah la nak cut cut..kongsikan kenangan sweet tu..hikhik

lelamaisara said...

simpan la muke abe mu Tu masha..hehehe..aku dah jemu tgok..kah kah kah...jagn mare...:p

are_lin@yu said...

tak nampak pic pun tapi nampak sepadan..hehe

Nyue said...

dia sorok muka heheheh...xpe nyue tgu hr itu...eheheheh...best la g seminar..eheheh

nyue pernah dgr psl medication error ..bahaya tuu,..ermm

Cinta Misteri said...

Becinto dgn mat kotak 『jgn marah na』→■

Masha, nenek CiM skang sdg jalani dialisis kt bgunan abu kasim kt kg.pasir tu. Rasanya dh lbh 4 thn. So far skang ni okeyla...klau tk dialisis lglah dia lemah.

~Sweet Honesty~ said...

wahh kemain lagi kao masya londehh bergumbira d htp tuh..jeless makk

Arina Shamsul said...

wah mewahnya nya dia..hehe..

ala cian muka kena highlight..dah macam pesalah la pulak..hihi.

cendol said...

ohh ade pulak rawatan yg salah!! takot lah!

Chic Na said...

amboiii posing sakan nampak. cik na perasan masha ni suka wat posing angkat kaki kanan. mmg mcm tu eh? hihi..

tak dpt la tgk muka encik abe dia tu. ;)

Solehah Shamsuddin said...

cantiknye masha.manis je snyuman tu.hehe

wan nurul hezrina said...

wahh kenapa blur muka tuh..hikhik..tu pesalah yang dicarik ek ek??

Wanieys said...

amboi masha siap sensor boyfie dia hikhikhikhik.....best la bawa badan jer g seminar hahha

Si Matatajam said...

Cantiknya Masha.. Jeles tgk org slim2 ni. Hu hu...

Kesuma Angsana said...

klau dah namanyer kat hotel tu mestilah best kan!

Cik Nur said...

selesanya hotel tu...
tapi xsedap pula dengar sebab ade yang tak best ni..

mgenai apalah agaknya ye...

aReLaN said...

amboi...cover trus muka cik abe.hehehe...untung la ada yang sponsor.saya pernah dulu doktor kt klinik cakap sakit perut bese tapi bila teruk sangat & gi spital, konfem kena batu karang.aiyoo

Hasrina said...

wah tuan punya blog sangat comel

Miss BaNu said...

wah bestnyer pergi sana disponsor gitu..

Yana Libra said...

aik, nape muka en abe di kotak putihkan..huhu..buat org rasa lagi nak tau la~~~ :p

Adylia Qarissa said...

bestla semua sponsor heheee

hairy said...

fuyoooo hotel mahal tuh! eh np tutup muka?haha

izan mama mia said...

hehehe...best jer bilik hotel tuu...cian polok...ada orang xdok kepala tu...bagus..elok secret dulu kan..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

seronok tu tdo hotel free;)

Chic Na said...

kahkahkah.. tindakan refleks. asal dpn kamera je automatik jd camtu ek. lawak la kuling. huhuhu..

9n0L4 said...

huhu. kesiann laa kt org yg kene tampal muke tu. ;)

Michelle Hopell said...

bestnye semua sponser .. hihi. untung la xD
tayang aje la muka abe tu :P
hee

Anonymous said...

hospitech?? ade staff HOSPITECH yg follow sekali tak?

Masha Meisters said...

ada...ramai jugak...