Monday, 24 September 2012

jiwa cik misi

Hok'aloh!
baru bapo hari tak jengah die dah bertukar wajah pulok!
kekok mekok kawe belajanyer
^____________^ v

HoHo
Gatai nak kecek2 klate pulok! makneyer ada makne la tu
kahkahkah
(mintak tunjuk ajar ye org2 disane)

serius! cik misi rindu kat demo...demo? hade ke rindu kat kawe?
tak ngapo ler,kawe understand! -__-
HiHi
fuhhh~ kesian kat cik misi baru dapat roomate seminggu dye dah keluar balik.
konon exited dapat kawan satu rumah,senang ler nak stdy ke hape same2 nanti.
tapi,rupenyer jodoh xpanjang pulak..dye kena pergi KKM.
terpakselah cik misi terkontang kanting sendirian
huwaaaaaaa~

rasenyer hati cik misi begitu berbunga-bunga akhir2 ini
tak dapat la nak gambarkan kegembiraan itu
walaupun penat cik misi tetap gagah!
HaHa
rase macam durian jatuh bergolek-golek depan mata,lepastu siap terkopek
 dan ada pulak yang menyuap!
cik misi tinggal nganga je! haha
Alhamdulillah
terima kasih ya Allah.

En Abe cik misi dah semakin dekat dengan cik Misi,
dapat pulak gaji besar cikit kat tempat baru ni.
seronokkkk sgt biler En Abe katekan sesuatu pada Cik Misi.
serius bunyinyer...hik2...malu teman >.<
insya'allah
kita hanya perlu berdoa, berusaha dan merancang...selebihnyer cik Misi tawakal dan serahkan pada Allah



Nota kaki cagu : hatiku berbunga riang..lalala..(cik misi dapat BW slow2 je...harap ada pengertian ye,cik misi mintak mahap).

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

41 comments:

Chic Na said...

hamboii.. patutla tetiba nak belajar kecek kelate. kawe rindu ke demo jgk masha. hepi la demo cik abe dekat deh. huhu.. nk belajar lg kena bayar la. ;)

Si Matatajam said...

Ha! Tu mesti cik Abe dah ajak kawin cepat2 tu kan... Sebagai kawan, rasa tumpang bahagia M kat sini...Semoga cepat naik pelamin ngan cik Abe..

Karukord Jagau's said...

dh nak kawen ek...? waaaahhh....! tahniah2.... (^__^)

Deqla manjew said...

mmg terserlah la keterujaan diri ko tu dear.. kemaing luas ko nganga, dgn kulit durian, bijik durian skali ko nk ngap!! haha... burok benor dah rupa tu gara2 cik abe nk masok minang kan! kan??? hahaha...

lelamaisara said...

ehhhhhhhhhh...ko dah nak kawin ke yunk.....baru bape hari duk ke'el dah nak kawin polak...hahahhaha..jgn lupe aku tau cik misi

are_lin@yu said...

hihihi dah bau nsi myk ni..klu jd jgn lpa pgl ayu eh..hehe

dya bunga said...

amboi..terus ckp kelatan.. patutlah berbunga2 rupanya dh dkt ngn encik abe ye..

Kesuma Angsana said...

wish u all the best & doakan yg terbaik ye !

~Cik Sweety~ said...

kehkehh..msti nk nikoh ne..ble nyeee?? heheheh

boni kacak said...

saya pun windu jugak kat cik misi.hahahaha :P

wan nurul hezrina said...

wahhh minah bunga dpt durian runtuhke..huhu..dik non nak kawen ek..klu yea cepat2 goyak deh..nk kecek klate mame doksusoh pun..kito pakat ngaji slow2..hati kawe pun suko jugok nih..

Cik Nur said...

hamboi..kemain seronok lagi cik misi ni yee.. :)

kalau de berita baik, jgn lupa kongsi ya.. :)

ieedaz @ mama_isha said...

wah ape kah yg buat hati berbunga2 tu..nak kawen ehhhhhhh..hehe
apepun moga masha baik2 ajer yer..:)

kinara kinatara said...

hehe..gaduhdok kecek klater..pah guane:)

Solehah Shamsuddin said...

hah, nak kawin ke? hehe gtau la...

Solehah Shamsuddin said...

hah, nak kawin ke? hehe gtau la...

Solehah Shamsuddin said...

hah, nak kawin ke? hehe gtau la...

jaakechik said...

keje kat mana skang ni? duk klate kat mana?

Yana Libra said...

wah wah~~

hati tengah berbunga2 nampak~~ :D

shuhadaothman said...

waaa, cam dah ad bau nasi minyak je masha. hihi ^^

Mrs Velentine said...

hi cubit2 hb

ros_reeza said...

Assalamualaikum..

Salam kenal :)

Ros singgah sini n follow :)

Che Rosliza Che mat said...

hai! singgah sini...dah lama tak up-date ya..

jaakechik said...

hai cik misi...sihat ke? lama takdak berita... risau tauu...

Mrs Velentine said...

hi cik misi

PinkUmmi said...

Salam...

singgah sini bace entry cik misi...

Khairun Solehah said...

wah,berbungga-bungga ye.. dah join jugak berbungga ni=P

Niswatus Solikah Samik said...

owhhh cik misi telah di kidnap oleh cik abe kelate eh... hihi!

Cinta Misteri said...

hamboiii cik misi, en. abe dah dok dekat trus sonyap yowh main suap2 bagai. banyak abuk kat sini, CiM dtg tolong wat room service.

Chic Na said...

kawe rindu demo la. y u no update? hehehe..

salam aidiladha masha. meh ler raya kat kelate ni. biasa2kan diri dulu. hukkk..

ieedaz @ mama_isha said...

salam aidil adha buat cik misi masha yg comey...lame tak update, mane ilang?..hehehe

N.Aima K said...

wah wah..tertunggu-tunggu berita gembira ni...salam ziara cik Misi

Rohani Hashim said...

hehehe kechek kelate yer. takpo kawe pehe ;)

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

boni kacak said...

selamat kembali awak..hehehehe.. macam mana? seronok tk kat sana??? harap awak dah dapat biasakan diri tau :)

9n0L4 said...

bile la nk buat come back ni cik misi. :)

Masz Sidek said...

hmmm... mcm ada bau nasi minyak je... hehehe..
en abe nak masuk meminang ke...

Misz Mieza said...

Salam kenal cik misi.. Macam dapat teka jer apa yg cik abe katakan tu.. Semoga dipermudahkan segalanya.. =)

9n0L4 said...

rindu cik misi. :)

Dayana Bahar said...

Semoga berjaya yer

deq's qienz said...

singgah tgk masha sihat ka?? arap masha tabah mghadapi ujian Allah ya :)