Wednesday, 5 September 2012

Habuan demi habuan!



hek..hek
^_______^ 
[!!!]
 murah rezeki cik misi raya tahun ni tau
alhamdulillah

tahun ni dapat habuan duit raya yang bnyak dari pesakit2 Masha
HiHi
banyak jugak siap gaduh gan adik duit raya aku lagi bnyak
HaHa
eh! seronok jugak jadi cik misi ni oi..hehe
dapat gak la dekat RM200 duit raya tahun ni, cukup untuk wet minyak kerete sebulan
Kihkihkih
terima kasih my patient yang sangat2 baik hati
semoga setiasa diberi kekuatan menempuh ujian Allah.


pastu dapat pulak bear-bear chomel ni gan pen sekali
chakkk!

 
isk! jangan nak mintak2 ler 
bear2 ni dari  
dapat sebab dye sayang Masha kot..hihi..jgn mare~


 
pastu dapat lagi tudung kadot2 yang shantek ni dari
sempat lagi melaram jap pagi tadi walaupun tudung tu xbasuh lagi pun
kiki
background belakang tu sila abaikan ye! memg xsempat nak kemas bilik
HeHe


terima kasih kepada semua yang baik2 hati ni
semoga kamu semua diberi kebahagiaan,dan kesihatan yang baik.
family GSF yang sangat membahagiakan Masha :)



nota kaki cagu : sentiasa berdoa semoga punya hati yang lembut :)))

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

30 comments:

lelamaisara said...

cantik tudung kmu...lagi cantik kalu dikongsi bersama..hehehee

Cik Nur said...

woooo...2ratus tuuu..! banyak tuuu..!
nak sikit.. :)

Deqla manjew said...

amboi bergedik sakan ngan tdg polka dot.. dah terima gak tp tunggu la snap gmbo baru wat entri..huhh pemalas nk kemas bilik..alasan je ckp x smpt!! haha

Masya said...

murah rezeki alhamdulillah.. oklah tu .. separuh daripada duit raya amir...

Wanieys said...

tahniah...murah reseki ko masha :p

Masz Sidek said...

syoknye.... murah rezeki marsha... dpt duit raya.. dpt bear comel... lepas tu dpt tudung yg cantik lagi... :)

ShimaSalleh said...

best tuh! Mok budak ni byk gak dpt... dpt sampul je... hihihihi

are_lin@yu said...

wahh banyaknya duit raya dia..hehe..tu maknanya nak kena blnja ayu..hihi

boni kacak said...

wah..bestnya... tak nak berkongsi dengan saya ke???hehehe

Chic Na said...

murah rezeki cik mitchi ni. meh la share sesama. hehe..

oh nak tunjuk tudung, ingatkan gelang. hehe.. comel la tudung tu. dot dot. ;)

ku-cit said...

bestnya...da keje pon still dpt duit raya

shedameor said...

bak sikit duit raya ! hehe

dyabunga said...

byk tu dpt duit raya..apa lagi kongsi sikit...jgn lah kedekut

IntaNBerliaN said...

byk tu duit raya.. murah rezeki :-)

hazwan hairy said...

wahhh byk untung dpt duit raya..hehe

izan mama mia said...

best laa dia...dpt duit raya...

Si Matatajam said...

Sama kita kongsi rasa bahagia ni Masha...murah rezeki dia...tu la..untungnya Kalau Jai Misi yg baik ni...pesakit pun syg...

Yana Libra said...

Alhamdulillah..murah rezeki~ :)

ieedaz @ mama_isha said...

lame mamam tk jenguk cni..dh ade header baru..comel!
untungnye dh beso dpt duit raye lagi :p

cikeyrah said...

beshnya . .singgah sini jap

dyabunga said...

dya duduk kat pandan indah,ampang..HUKM tu dekat je dengan rumah..tak sampai 10minit..mana aci..masha lah belnja dya aiskrim

Mat Som said...

Pesakit2 ni mesti teruja dgn kebaikan cik Masha...

Saya dah 25 tahun tak dapat duit raya
Kesian saya

Zie said...

banyaknya dapat hadiah.. best2 tq sudi singgah blog akak... follow u

Everything's Everythings said...

Wahh baiknya pesakit2 tu kasi duit raya xD
congrats byk juga dapat tu..
aku tak smpai seratus pun tapi xpelah xD

wan nurul hezrina said...

tu tandanya ramai yg senang kawan ngan masya..hikhik..org klu peramah mmg murah rezeki tak caya tanya duit raya..huhu

Edy Fee said...

wah2...share la sikit.hehe

LYAfrina said...

heheh..mmg murah rezeki..berganda-ganda tu..wah.mane aci..dpt lg seng raya.. bnyak tu! nak kalah asya dah ni...

**harap masha suke dgn tdung kadot2 tu ye

N.Aima K said...

i like lah tudung polka tuuu

Miss BaNu said...

wahhhh untungnyer..

9n0L4 said...

blanje kepsiiiii. byk duet raye die. open table la. ;)