Tuesday, 11 September 2012

Gangguan Line tenet?

yuhuuuuuu
o___O

nak tahu kenapa kekadang line Bz sgt kat umah?
nak tau tak apekah yang mengganggu line Masha?
siapa punya angkara?
siapa perlu bertanggungjawab?
siapa nak jawab?
ada sebab?
arghhhhhhh!!!
meh cini bisik2 cikit
pstttttttttttt

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"



 


Inilah budak yang suka menyelinap kat depan lappy Masha
pantang je tangok benda ni ada lampu dye pun cepat2 je datang membzkan line je
Hiash! mane mak ko budak kecik ha?
HaHa
demi satu2nyer anak buah yang Masha ada,ape ko nak buat pun ko buat la budak
takde sape nak marah.
kalau rosak mummy boleh beli lagi.
Ehm..ehm..ikhlas ni hokey 
^_*



Nota kaki cagu : maaf eh xdapat nak jenguk2 sangat minggu ni...tengah buat persiapan dari segi mental dan fizikal nak ke KL tak lame lagi...insyaallah tetap akan datang berkunjung ke rumah anda...dun wury esp GSFian with love :)

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

33 comments:

Deqla manjew said...

hahaha... masha bg je la lappy tu kat dye..beli je yg baru!!

Sue PeLik said...

heheheh comey jer huhuhu

cikeyrah said...

alolo comelnya budaK Kecik tue

lelamaisara said...

hahaha...aku memang tak dapat nak online kat umah..mcm ni la jadinye..huhuuuuu

Si Matatajam said...

Owh si kecik ni la yg punya angkara yek..hi hi comel..

ieedaz @ mama_isha said...

moga persiapan mental & fizikal cukup kuat yer masha...masha bolehhh! ;p

boni kacak said...

nanti dah sampai kl, kalau nak mengeteh, halu2 la ye :P

are_lin@yu said...

comelnya dia niarap gtu..curi snap erk..hehe

Cik Nur said...

alolololo..comeinya dia..cibuk nak berblogging jugak ye.. :)

Wanieys said...

wani pun selalu alami gangguan line tenet mcm masha juga muahahaha :p

Everything's Everythings said...

Hahah bukan main lagi dia main laptop tu.. dia main game ke? ;D

Chic Na said...

si kecik pun pandai bertenet2 eh. wahh baiknya mummy. hihi..

Arina Shamsul said...

Hehehehehe..comel punya budak...

Cik Aini said...

haha
xpe lah kan..demimu sayang
ececece..nm pun ank buah kan,buat lah apa sj..dpt plak mak sedara kaya kan.hehehe

izan mama mia said...

laa budek tecik rupanyer..alololo..tomeynyer...

jaakechik said...

ke KL wat apa dear? sambung blaja ke keje? btw, have a nice dayy ya...

Deq's Qienz said...

ader pic ka masha..i tak leh tgk la tak kuar pon..hehee..btw, kalo sibuk take u're time, blog bila² masa bley tgk..heheee

Miss BaNu said...

heheh gangguan comel namanya..

IntaNBerliaN said...

hihii nak kene suh mummy dia belikan satu la tu :-)

Yana Libra said...

hehe..kantoi sudah~ :P

nasib baik comel~

N.Aima K said...

waaaaaaaah susah nak elak ni..

Cinta Misteri said...

Machhaaaaaaa!!!!! nak further study yer.. allaaaaaaa bila plak kita nak ngeteh sambil beracoustic ni ngan Lela???

CikMai said...

hahaha comel anak buah...mai pun ade satu je anak buah ...tu sayang gilaaaaaa....

~Cik Sweety~ said...

wahh..kemain nk smbung blajar yea..tahniah la yea masya londeh..kalo jmpa masya kat kl tu kimsalam yea.. jgn gedix2 kt sinun taw..jentik ponggong kang..kekekeke

dyabunga said...

cantiklah notebook tu..pnjm kulit harimau ea?hahaha

LYAfrina said...

hehe..ade org ambik alih ye...
lya pon sesekali tu berebut 3 org..lya-asya-papasya.

IntaNBerliaN said...

singgah rabu

Karukord Jagau's said...

cepat balik...blog dh nak naik bekulat dh ni......ekekekkeee

9n0L4 said...

ade org kacau rupenyeee. patutlah lame tak nmpk. hee.

Solehah Shamsuddin said...

pandai dy posing depan lappy ye.hehe masha belikanla satu lappy utk dyorg tu :)

shuhadaothman said...

xpe lagi sorang masha. kalau shu dah sorok dah. dpt kt ank sedara berebut la dorang. haha.

fieda said...

olololo...comel jer..

Niswatus Solikah Samik said...

wah!lappy leopard! hehe... kecik2 lagi dah pandai melayan laptop ek adik kecik tu! hihi