Monday, 3 September 2012

Pesona baju kurung asli VS baju kurung moden


heloooo.
*_^
mood beraya lagi ke?
ha'ah..tahu sangat dah.
masing-masing update entry xd mood kerja la,cuti bersambung la,kemalasan la
HaHa
{kepada yg terasa di cubit,jgn mara naaa)
kih3

yeah! kalau nak bercerita kisah raya sampai habis raya pown Masha rasa takkan habis-habis.
al maklumlah cuma sebulan je beraya kan
ok,nevermind! i paham dah u'alls ni dah berumur2 ni nak jugak lawan 
dengan anak2 duit raya siapa paling banyak.
mama ke ? mama?
HaHa

for hari raya tahun ni Masha cuma mengenakan baju kurung asli sahaja as usual.
HeHe
memg jarang tersangat pakai baju fesyen2 ni.hihi

 
baju kurung asli Masha
 sempat jugak pergi beraya ok.hehe


kurung moden
nice to wear!

yang mana menjadi pilihan hati?
ikut keselesaan masing2 la kan.
 



nota kaki cagu : nak raya lagi bolah ke? haha...

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

20 comments:

Deqla manjew said...

deqla lak selalunya baju kurung moden.. hihi.. tp baju kurung asli ada jek berlambak lam almari tu..wajib la kan bg yg keje opis mcm deqla.. :)

CikMai said...

baju kurung biasa selesa pakai untuk kuliah . yg moden pulak bila ada event mcm dinner ke...baru gojes sikit.ehehehehe

dyabunga said...

ala..dya terasa ni..mcm mana?dh terkena penyakit malas

Si Matatajam said...

Baju kurung asli bertangan cekak pilihan M...

Cik Nur said...

baju kurung asli, mmg sgt2 selesa..
nur pun suka.. :)

Chic Na said...

santek & ayu masha berbaju kurung.

kita suka baju kurung moden ngan baju kurung pahang. baju kurung asli tak de sangat.

boni kacak said...

wah..comelnya.. hehehe

LYAfrina said...

cantinyer dier...
lya suka keduanyer.. tp bju kurung asli mmg wajib la... baju kurung moden pon wajib..sbb lya x suke kebaya

izan mama mia said...

manisnyer anak dara sapalah nie....heheheh..

Karukord Jagau's said...

baju kurung asli masha tu lagi menarik :)

hnahdy said...

kurung moden sbb nampak kemas sikit.

Cik Aini said...

ai lebih selesa bj kurung moden & bj kurung pahang.biaq nmpk kembang2 ckit sama ngan tuan pakai tu.hahahaha

segak lah cik misi berbaju kurung =)

Cendol said...

cendol tak kesah.mane2 pn bedal je asal muat.hihi tp mmg tak boleh kebaya.dislike sesgt!!haha.

wan nurul hezrina said...

nurul lebih selesa memakai baju kurung asli sahaja.moden mmg baju nurul tak banyak sbb selesa pakai yang biasajeer.nak2 masih menyusu

Wanieys said...

masha wani pun lbh selesa pakai kurung asli

Yana Libra said...

raya sebulan~~~ hehe :)

Mat Som said...

Wah. hebat. hebat.
Eh? Saya dah folow tu. Daun warna hijau tu.

Raya ni banyak yg lemau, termasuk kita semua ni.

9n0L4 said...

baju kurung asli mmg dh vogue. kene pulak pakai tudung ala ala najwa latip. hehehe.

dyabunga said...

kalau bju krung asli dya selesa yg mama dya jahit je..hahaha.kalau kurung moden pun selesa juga

lelamaisara said...

terlupe plak nak komen n3 ni...hehehhehe