Tuesday, 23 April 2013

Datanglah semangat..saya nak balik!


Ho
Ho
Ho
speechless..noteless..idealess
haha serba serbi LESS!

dah lama sangat cik misi dok menyepi, terasa rindu sesangat kat belog ni
rindu juga nak berjalan2 kat belog korang nak dengo ceciter korang yang macam gempak2 tu hek?
hehe

yoe!
banyak sesangat story mory nak share! hehe
sekarang baru sebulan start kerja lepas habis belajar last month
so, buzy a bit and banyak perkara yang kena catch up and org aspect kita dah boleh buat.
actually, makin banyak pula yang nak kena belajar.
ni pun curi2 kejap
hehe

hopefully,
mood
mood
mood
mood
mood
seru mood blogging!


Foot Note : insyaallah,Cik misi slowly start blogging ya :-)

 


Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

12 comments:

Mrs Velentine said...

hi masha

Cik Nur™ said...

selamat kembali masha..!
fuuhhh..fuhhh..fuhhh...
tolong seru mood. :)

Deqla Manjew said...

ni bkn takde mood dah ni..ni penyakit malas ni...kohkohkoh... cpt blogging smula yer cik misi!!

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Cinta Misteri said...

wahhh, leh laa kita gi minum

Che Rosliza Che Mat said...

hai! masha...cepat2 ambik mood hihihi...deqla dah bising kikiki

Si Matatajam said...

Seru Mood tu mariiiiiiiiii...mariiiiiii....maiiiiiiii lekaih...Happy blogging Masha

Kesuma Angsana said...

u go girl....!

9n0L4 said...

puh puh puh. hehe. tiupan semangat utk masha. ;)

LYAfrina said...

caiyokkkk.. caiyokkk masha

Hasrina said...

hehehe hi hi hi