Thursday, 25 April 2013

cuti-cuti giveaway-Diary Aima


giveaway pertama selepas sekian lama  cik misi bercuti
dari blogging.
kehkehkeh
nak join cepat sikit pasal dah nak due pon
haha
join last minute je ni
jom3 kite punoh jion giveaway dari sis aima


Syarat Penyertaan:
1. Warga Negara Malaysia
2. Ada belog
3. Buat satu entri bertajuk "Cuticuti Giveaway-Diari Aima"
4. Letak banner ni kat belog berserta url mcm contoh kat bawah
  5. Follow belog "Diari Aima"
6. Like fanpage Diari Aima
Syarat selepas ni ambil perhatian ya PENTING sangat haha
7. Sertakan sekeping gambar OOTD (Outfit Of The Day)/Pakaian fevret semasa anda bercuti. Berikan alasan kenapa? kalau dapat ambil gambar dengan view dpt markah BONUS nak bagi link  post percutian pun boleh hehehe ;)
 
 
 
 
 
1. maka dengan itu saya ni dah memg la warganegara yang bukan warga tetap hokey!
2. dah memg ler ada belog pasal kalo pakai pesbuk boleh ke nak join? haha
3 entry seperti yang tertera..tak pandai tengok mungkin tersalah tengok entry...kihkihkih
4. tepek banner beliau..nah hambik ni....hehe
 
 www.tsukinano.blogspot.com
 
6. yang fan2 dengan follow2 pun dah jugak..wheeeeee
 
 
 
 
 HeHe
ni gambar outing dengan best frien dekat HUKM yang sama2 belajar hari tu
tempat percutian ke genting je...tapi yang penting dalam percutian tu pada masha 
adalah  percutian tu havoc, happening, best and enjoy.
 
 
 
 
cik abang yang kat sebelah tu jgn nak try2 eh
haha
 favourite baju Masha adalah sweater ni.
sejarah baju ni beli masa student dulu..
tak kirew wet pocket tak  berapa nak masyuk pun tetap gak nak beli sebab dah memikat hati
bali kat butik ROMP dengan harga mase tu RM 49 (kalau tak silap)
hehe
baju ni dah berusia hampir 5 tahun,tapi still smart lagi sebab syg sgt.
HoHo

sekian terima kasih
^_______^
 

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

23 comments:

Cik Nur™ said...

kira sweater faberetlah tu eh.. :)

semoga berjaya masha...

Cinta Misteri said...

chaiyokkk chayokkk....bestnye genting walaupun dh gi berkaki2...huhuhu

CiM lom smpt joint GA Aima ni

Chic Na said...

weewwwiiitttt!! cik misi dah kembali.. hihi..

rindu masha tahu? sampai hati masha rindu cekelat cikna je.. cikna?? -_-

izan mama mia said...

hai masha... welcome back... gd luck tuk ga nih....

Mrs Velentine said...

good luck masha

Che Rosliza Che Mat said...

Hai! Masha....welcome back...rindu masha...tq singgah blog akak ya...akak busy...sikit edit blog orang hihihi

are_lin@yu said...

gudluck dear ;-)

Si Matatajam said...

Gud luck Masha..nice sweater..patut la sayang.. Miss u too dear ^_^

Yumida Huda said...

gdluck masha
cantik sweater tu
lama x bergosip ngan masha
welcome back

Kesuma Angsana said...

gd luck yer dear

Cik Aini said...

masya.......masyaaaaaaa
welcome back woooo.rindu sama kamu tau.heheehe

eh gud luck jugak ye :)

Che Rosliza Che Mat said...

email akak...

ccherosliza@yahoo.com/

Deqla Manjew said...

amboii ini ke cara ang mau seru mood blogging blk? hihi.. join GA.. ehh deqla plak yg mood ke laut dlm plak nih...jgkt ngan masha kot.. kohkoh

Kesuma Angsana said...

singgah dtg hari ini lagi !

Cinta Misteri said...

huhuhu....kita punya posing masih belum dpt menambat hati aima

tenku butang said...

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Jay Ar said...

Gud luck....

boni kacak said...

good luck tau awak :)

LYAfrina said...

gud luck masha & welkem back

boni kacak said...

hehehe..good luck tau :)

N.Aima K said...

alahai mcm mn saya boleh missed entri ni :( pa pun thnx dear join huhuhuhu minta maaf sangatsangat

deq's qienz said...

slmt bsegmen ya :)

9n0L4 said...

tak join pun ga aima ni. hehe. sibuk benor. :)