Saturday, 18 August 2012

segalanya telah tersedia

 
 
 
 
Whoop's [!]
yang pastinye sekarang aku masih lagi bertungkus lumus untuk bekerja!
huwaaaaaaa :'(
gitulah nasibnyer menjadi misi ni.
HaHa
kepada rakan-rakan yang dah balik kg tu hati2 n wish u with a big happy in hari raya.
maaf zahir dan batin ye 
^______^

walaupun on duty mase raya, semangat raya tetap ada hokey!...
harap mak long! hehe
semua persediaan dah ada n mlm tadi pun baru shopping kasut,shawl dan brooch.
beg? 
tahun lepas punye cantik lagi la tersimpan dlm lemari tu..heee (jimat!)
 baju raya...ofcos my mum hand made!
tak selesa pulak nak membeli sebab tak kena dgn badan n tak selesa.
tahun lepas beli sampai beratus...at last tak pakai n bagi kat adik free2 je.haha...rezeki dye!
 
jom cekedaut serba sedikit persediaan Masha :)))
 
 
 
 duit raya tok anak bebuah!
amboi...syok sakan ler korang kan dapat duit raya..hee
 
  Almond London

 Almond London white Chocolate
(pebret white coklat..hee)

Biskut Mazola
(resepi mak)

  
Biskut Coklat Chip

Ada lagi tau tapi baru nak wat malam ni...hehe
eh! walaupun biskut ni rupa kurengggg cikit tapi rasa tetap  MANTOP kau!
rumah pulak tema kite tahun ni kalerful!
cat kaler coklat kuning dan dapat jugak belikan mak langsir baru  
kaler maroon dan lining kaler cream.
alhamdulillah,dalam malam ni dah tinggal tunggu pengumuman raya sudah!
mudah-mudahan tahun depan kita jumpa lagi ye sang Ramadhan.

opp's nak tayang cikit kad raya Masha tahun ni.
ahaaa! korang ada jugak ke? haaa...gitew!

yang ni dari si 
Kak M, Deqla ketot, Kak CIM


 
yang ni pula dari si


 
 kartun-kartun ni dari

 
kad yang comel-comel ni dari


Wheeee...terima kasih yang tidak terhingga! seronok sangat 
dapat kad raya macam dapat gula2 tau!
heeeee...
apepun,

SELAMAT HARI RAYA
 MAAF ZAHIR DAN BATIN 
seandainyer Masha ada menguriskan hati mana2 
pihak Masha harap maaf ye.

 
 Nota kaki cagu : menghitung waktu nak balik keje...hehe

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

16 comments:

Chic Na said...

cian dia kena keja. jgn nanges tau huhu..

mintak duit raya kaler merah, dua. boleh? huhu..

selamat hari raya masha. maaf kalau ada salah silap cik na k. ;)

Azham Vsvc said...

banyaknya kad raya...best woo! kueh raya pon sudah tersedia hehe....selamat menyambut hari raya yeah!

Cinta Misteri said...

Slamay Hari Raya MaSha...
Selamat bertugas Masha...
Selamat Beraya di wad...
Selamt laaaa...hahahaha..

Si Matatajam said...

M ucapkan syabas pada semua misi2 kat Malaysia ni yg sanggup berkorban tenaga dan masa demi tanggungjawab kepada rakyat Malaysia...Selamat Hari Raya Masha

Cendol said...

Selamat hari raya juge Masha cik misi =) ampun maap ye

boni kacak said...

duit raya untuk saya tak ada ke?

selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir dan batin :)

Erna Ziana Lamsera said...

singgah beraya.. selamat hari raya ^^
nana xx

Dayana Bahar said...

lawa pulk kuih almod london white choc tu

~didiey~ said...

langsir marron lining cream??mcm lawa je=)

selamat hari raya masha:)
didiey minta maaf kalau ada slh silap ye ^_^

9n0L4 said...

nak duet rayaaaaaaaaaaaaaaaaaa. hee.

lelamaisara said...

aku punye kad raya mane????huhuuu

Cik Nur said...

byknya biskut masha...!
ada lagi x..?hihihih

Yana Libra said...

laa, kena keje ye?

nak duit rya sikit~~~ :p

Wanieys said...

banyaknya kad raya....masha selamat hari raya maaf zahir batin...maaf klu ada slh silap wani sepanjang kita kenal :)...bak mai duit raya kt qalief sikit ahaks

Deqla manjew said...

ku tak ampun dosa kau masha raya tahun ni..deqla ketot ko panggil aku?? kumpul la dosa2 smpai raya tahun dpn lak...baru ku ampunkan! hahahaha...

Solehah Shamsuddin said...

Selamat hari raya Aidilfitri, Maaf zahir dan batin.

btw, banyaknya kad raya Masha...