Sunday, 5 August 2012

BFB [ Best Friend Bloglist ]




ohhhh!!!
baru je lepas menonton perlawanan Datuk Lee Cong Wei
 yang tumpas di tangan Lin Dan dengan set ke 3 [21-19]
apepun datuk Lee Chong Wei dah mempamerkan permainan yang tidak
 mengecewakan dan membawa pulang pingat perak untuk Malaysia.
yang aku tak boleh blah,pengulas game ni memg lawak! haha..
.malas la nak cite...hiiii

aik! dah lari tajuk ehhh...
hehe
saje nak selit2 sukan cikit
tak dapet jadi pengulas sukan dalam telebisen,jadi silent pengulas 
dalam sini pon jadiklaaaaa..

pasal tajuk entry tu..memg dah lama nak buat bloglist lain dan 
sekarang dah terfikir nak bubuh siapa..hehe
ada la dalam 5-6 orang yang terlintas dalam kepala akal ku yang bergeliga ni
Ahahaha :D
seandainya anda di luar sana berminat sila dropkan komen LIKE
 pada kotak komen yang tertera di bawah..
peh!!!
(dah boleh wat duit ni) 
gituw!


Nota kaki cagu : sedap berbuka dengan home made jus tembikai...yawl!!! slurrrrrrr

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

25 comments:

Masha Meisters said...

Family GSF...xmoh mengada2 nak like,unlike lagi xdibenarkan!....haha :)

Cik Nur said...

hahahahha..baru nak drop komen LIKE..tgk sekali tuan tanah dah warning daa...hahahahha...!

sabo je la masha ni..!

9n0L4 said...

huhuhuhu. kire tak layak la ni. ;)

Cendol said...

adeeehh.baru nak LIKE!haha

NAL said...

LIKE.. :D

Chic Na said...

tak kira. nak like jugak. LIKE LIKE LIKE. huhuhu..

Si Matatajam said...

Adoi siap warning cik Misi kita ni...ha ha baru ja nak LIKE tgk kat komen yg lain rupa2nya dah awal2 lagi tak layak. Hu hu....

Cinta Misteri said...

Hahaha tu lah pasal. Mana aci cmni, dan dan trus komen siang2 bg warning...hehe...

Pengulas sukan tv1 tk kasi ckp prkataan 'dan'. Hehehe

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

like,like,like;) hihi...sj nk mnyelit dlm bloglist:p

Nyue said...

Like...opss....terlanjur sudahh....
sedap nyooo jus tembikai...nyue main beli jer...huhu

Deqla manjew said...

warning bagai ko masha!! haha.. tak dulik!! ku tamak mau jugak itu bloglist... hahaha

~Sweet Honesty~ said...

adedeehh..baru nak ngade2 taip LIKE LIKE LIKEE.. Muahahaha..

shedameor said...

sheda memang letak blog ni kat bloglist sheda :)

lelamaisara said...

Nak like..hehhee

Cik Aini said...

hahaha
kan dah kena..masha dah ngamuk x smpat nk LIKE.adehhh

amir aizat said...

bru nk like, eh

Masz Sidek said...

LIKE... LIKE... LIKE.... :P
Nak jugak... hehehehe

kayyana said...

hahaha.. GSF tak boley eyh.. hehehe

farhalurve said...

LIKE LIKE LIKE ! :))
sy nak join jgk, boleh ??

kite tau ..yg lawak tuu bile pngulas sukan tuu kate LIN DAN sombong kan ?? HAHA
LD tuu psyco gile maen kan ...bile mate rndah,, muke tuu cam singa .. tgk DLCW,, cool jer :))
*o0ps.. over excited plk sy ..hewww ^^

lelamaisara said...

Tak ape la Masha...die buat aku...huhuuuuuu...ayat die tu aku tak boleh blah...


tibe2 mood raya aku hilang entah kemana...hmmmmmmmmmmm

eenie minniey said...

usaha lagi,ad gaya nak jadi pengulas sukan dh 2..haha nk like :D

Pinky Aina said...

like9999999

IntaNBerliaN said...

nak drop komen LIKE jugak lah.. hihii

dyabunga said...

dya nk tekan like lah..hahahaha

Momo said...

eh..tertaip like pulak..haha