Wednesday, 15 August 2012

Kian berjauhan....Terharu

 



Muehehehehe 
+_____+
maaf eh sumer-sumer lame xberupdate ni hah
banyak gilerww kunjungan dari kamu yang tak sempat berbalas lagi
HeHe
terima kasih kepada yang prihatin :)
Dun wory hapy go go lucky ye,sebelum raya insyaallah tawaf sorang2 balas hutang
HaHa
al-kisah kesakitan tu insyaallah lepas raya abah kite ajak berubat kat Melaka.
HuHu

yang sebenarnyer hati masih dirundun sebak lagi ni.bagai warkah berlagu pilu.
HaHa
My Mr Abe akan berhenti kerja dan pindah ke Kelantan dan Masha pula akan ke
 KL sambung belajar untuk Post Basic.
bermakna kami akan BERJAUHAN
Huwaaaaaaaaaaaaaaaaa :'(
  sedangkan dekat bermacam dugaan apatah lagi bila berjauhan.
hati berharap ada kebaikan di sebalik perpisahan kecil ini
HuHu
tapi yang menggembirakan bila Mr Abe komen di Fb ku...hehe

 HeHe
hepiy sakan!
"awak jangan tahu cakap je eh!" haha


Amin ya Allah!
kerana bagi aku dye sebaik dan sejujur yang pernah aku kenali maka aku akan berusaha memelihara hubungan ini.hehe (gelak lawak biler masha wat ayat camni) haha.


Nota kaki cagu : banyaknyer hutang BW....hehehehehe


Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

20 comments:

Momo said...

chill.. aku pun ecjj gak (cinta jarak jauh) it almost 1yrs aku berjauhan dgnnya..gadoh..benda biase.. haha. yg penting.. kesetiaan dan kepercayaan kene ada..:)

Kesuma Angsana said...

apapun jaga diri ye, salam aidilfitri dari KA & family maaf zahir & batin ye

Chic Na said...

jauh di mata dekat di hati la masha. no worries k.

cik abe org kelate ke?
anyway, cik misi ni sakit ape eh? tertanya2 pulak cik na. semoga cepat sembuh k. ;)

Deqla manjew said...

alaa... kalo dah jodoh jauh camne pun berjodoh jugak...dugaan tu mmg la ada tp kena la byk2 sabar.. haihh..mcm budak2 kecik tu pun nk kena ajar! nk bercinta sangatttt kannn...kena la siap sedia apa pun yg bakal berlaku..cewaahhh pakar cintan lak aku hari ni..hikhik...

shedameor said...

alolo, kesiannya nak jauh2. takpe2, hubungan jarak jauh tu kan mengajar kita erti kerinduan. chill :)

are_lin@yu said...

wahh jauh tu..kna jga hubungan elk2..ayu dlu pn mcm tu..lpas ni pn akan berjauhan lg ;-)

Cendol said...

hahaha cik misi!!cik misi!!terbau nasi minyak ah..heeeeee =D

Cik Nur said...

telepon ade sebagai penghubung.. jgn risau k.. :)

lelamaisara said...

jgn sedih2...aku pon sedih jugak ni...akan berjauhan dengan mu...huhuuuu..tak de geng la aku..huhuu


moga cepat sembuh laling...:)
harap2 lepas belajar ko tak tercampak kat branch len eh...

Edy Fee said...

sabar je la..be loyal to each other

kunjungan sempena raya

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

boni kacak said...

jangan sedih.. InsyaAllah kalau da jodoh takkan ke mana...

Si Matatajam said...

Semoga saling setia Dan berpegang pada janji...

Cinta Misteri said...

Beronline yea kamu.. Comel3x

Masya said...

hihihihihi.....
kemain lagi dia... erus x tunjuk nama
selamat hai raya.. maaf zahir batin...

9n0L4 said...

jauh di mata dekat di hati. TV9. hehe.

dyabunga said...

amboi suka nya marsha..hhahahaha..

Karukord Jagau's said...

Jauh untuk sementara saja tu.....yg penting ada kejujuran dan kesetiaan....pasti kn di temukan kebahagiaan... :)

Selamat hari raya maaf zahir batin....
Pastikan senyum selalu ye ^_^

Yana Libra said...

amin~~~

moga kita2 ni cepatlah kawin kan..hehe :p

Wanieys said...

dunia makin canggih masha oiii...3g ada whatsapp ada mcm2 ada dont worry la masha syg oiii hihihi

Solehah Shamsuddin said...

wah da doa pendekat jodohla.nk bce tiap hari la nt