Monday, 27 August 2012

Monday Blues #1 when u're gone!

 



mood monday blues melanda
[!!!!!!!]
-_-
hati mula berpinar-pinar...mcm nak pengsan tapi rupanyer mengantuk!
jiwa berkecamuk...meruntun pilu rupanyer lapar!
tu semua tolak ke tepi...tido,lapar jap lagi baru ambil kesah
HaHa
ape pasal nak blues sngat ni?
penyakit ape ni?
penyakit gatal dah datang!
HuHu
bukanlahhhhh...
hari yang tidak ditunggu dah hampir
Tik...Tok...Tik...Tok...kringgggggggg!
Mr Dear! 
harini last kamu kerja kat sini,
esok akan bertolak ke Kelantan!
 staff kat sana dah sediakan jamuan untuk kamu.
 


saya? 
tak nak sediakan ape2 untuk kamu sebab tak sanggup tengok muka kamu!
HeHe
anyway,it's hard to let you go but in positive way  better u go!
HeHe
ada hikmah! boleh kawen cepat cikit...kiki
Good Luck dear...hopefully u'll find more money for us~ hehe


Nota kaki cagu : sob...sob...sob...

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

25 comments:

boni kacak said...

wah..jauhnya merantau..hehe

Cik Nur said...

alooo..jgnlah sedih2.. jauh di mata je, tapi dekat di hati...kan..

Chic Na said...

alololo.. cedihnya dia. jauhla best. boleh rindu-rindu. hehe..

Si Matatajam said...

Siannya..takpa2 nanti dia dapat duit banyak2 bleh cpt2 kawin...

Rohani Hashim said...

owh akn brjauhan ke lepas ni? hihi sabar yer...ada hikmah

duniafana said...

apapun...kek coklat?nyum nyum

jaakechik said...

dapat keje kat kelate ke? best la..ada masa boleh jumpa nanti...hikhik.... jgn lupa bagtau yer...dah samapai sini nanti...

Cik Aini said...

kehkehkeh
ayat x bleh blah la masya,"bleh kawin cepat ckit"
hahahaha

think positive ye dear
kdg2 bila kita bjauhan baru kita belajar tuk lebih menghargai =)

lelamaisara said...

oh....tu yg mcm ayam berak kapur je semalam...hik hik...bersabar lah wahai hati.....

are_lin@yu said...

mana tau jh2 rezeki lbh blh cpt kwin kn.hihi

Masz Sidek said...

alolo... jgnlah sedih...
apa2 pun kek tu sedap.... nak sikit... ;p hehehe

Wanieys said...

masha ko nak tau satu rahsia ni...lagi jauh lagi rindu tau muahahaha....kali tu sama la kita berjauhan ahaks...jgn mara naa :p

Cendol said...

ohhhooo jgn sedih cik misi..smoga cik misi cpt kawen.eh?heheh

LYAfrina said...

bhijrah utk kebaikan ;-)

Deqla manjew said...

alaa... jauh di mata dekat di hati... huhuhu

Miss BaNu said...

jauh dimata dekat dihati kan hehe..

dyabunga said...

semoga cpt kawin..hahaha..mana tahu dah jauh tu murah rezeki..

Cik Aini said...

dtg lawat masha lgi..
masih mcm ayam berak kapur lg ke.hehehehe
xpe masha..lagi jauh lagi best tau,bleh manja2 gitew :)

Kesuma Angsana said...

biasalah tu hehehe

izan mama mia said...

zaman sekarang jauh pun boleh jd dekat...cepat kawen nnt boleh dok dekat2...hihii

Solehah Shamsuddin said...

lorr xnkla sedih.dy keje sbb nk dpt duit utk kwin nt.senyum2 ye selalu masha

Cinta Misteri said...

okeylah tue... org tua-tua kata, jauh2 ni wangi dia mengancam. kalau dekat2 tue asyik jer busuk melantong.

tadah tangan tinggi2 : CiM doakan masha kawen cepat

|shuhadaothman|TM said...

jauh bukan penghalang. hehe. cpt kawen masha ^^

Yana Libra said...

jauhye~~~

menanggung rindulah masha pasni..huhu~~

9n0L4 said...

semoga jarak itu menjaga kalian. ;)