Tuesday, 3 September 2013

KL Zombi dan dot dot dot...



youl's!
what's up!
HeHe


korang dah tengok? dah? dah? dah?
1st time nih nak review pasal movie
HaHaHa
actually bukan movie semata-mata yang Masha nak review 
tapi................


tadaaaaaaaaaaaaa!
tengok org sebelah,org belakang semangat hek
first time nih nyanyi lagu NEGARAKU dalam panggung
HeHe
pak cik sebelah aku dengan anak2 dye semangat lebih menggila
wahhhhhhhh
biasanyer nyanyi lagu negaraku kat sekolah,kat perhimpunan,
nak tengok bola siaran langsung and bla..bla..bla
sekarang ni nak tengok wayang pun kena jugak!
cam best la pulak!
HehHekHek


The Notes! lega selepas semuanya selesai....next day terus date selapas berbulan tak jumpa...hehe

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

20 comments:

Nurzakiah Hanum said...

best ek

Myra Jay said...

Okla lagu negaraku berkumandang, jangan ada yang memperlekeh sudah

Deqla Manjew said...

yela... kena nyanyi lagu negaraku dlm panggung sape yg tgk wyg hari tu kan...wahh tgk KL zombi ye.. best ke? kalo best nak p tgk..
psstt.. tahniah ye..selmt bertunang..!! hihi..

Nisah Idham said...

oo dh lame tak masuk wayang. memang kena nyani Negaraku ke?

intanfirdaus247 said...

bagus bersemangat kenegaraan..ehhehe

Chic Na said...

semangatnya korang.. huhu..

apepun tahniah kuling! dah tukar status. walaupun xgitau tp kitorg tau.. hahah..

LeenNajib said...

yang nynyi lgu negaraku mmg diteruskn smpai ble2 kn ?

Solehah Shamsuddin said...

fuyoh, kena nyanyi lagu negaraku dalam panggung tu. betul ke ni masha?

Cik Aini said...

kekeke
memula tu Ai pun tkejut ms kuar kat scrin soh bgn nyanyi lagu negaraku tu..aiseyyman nk tegelak pun hado..

ehem2...ehem2..ecececece darah manis eh ko!
selamat bertunang Masya.hehehee

lelamaisara said...

ohhh sebelah ko tu pakcik ea,,ingatkan pakwe ko tadi..heheeh

Cinta Misteri said...

hahaha.... CiM pown baru lps tengok TANDA PUTERA dan semestinya dgn nyanyian lagu NEGARAKU dlm panggung.

Cik Nur™ said...

nanyi dalam panggung..?
menarik..heheh

pengalaman baru tu..

Kesuma Angsana said...

tak tgk lagi.. best ke citer nyer !

Aine Ainun said...

As salam awk...
darah manis ni baru tunang kan cik masha...=)

nanieybarnieylurviey said...

Menarik tu nyanyi lgu negaraku..
Ala xtgk lagi citer ni... Ramai duk up je citer ni.. Jeles nih

Si Matatajam said...

Mesti membara ja semangat patriotik kat dalam panggung tu kan dear.. Congrats Masha..dah selamat jd tunang org yek..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam masha..

alhamdulillah..masih ada semangat cintakan negara mcm ni :)
best tak citer kl zomba ni..?

Che Rosliza Che Mat said...

Akak tak tengok lagi...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

smngat mcm ni la kita nk...dalam panggung pn ok per nyanyi lagu negaraku...smngt cintakan negara

Yana Libra said...

dah tgk dah cter tu...ok je lah kan..sbb ada zizan~ :)