Tuesday, 10 September 2013

ciyes tak pandai!


hEK! hEK
-_______-!

sosoryyyyyyy
siyes jemah tak pandai
u'alls kan terrorrrr
tetolong ler kat jemah ehhh



haaaaaa...mendealah ni
ada yang comment box dye keluar bendealah ni
Masha siyesly tak tahu nak drop komen acaner
tekan ni tak leh, tekan benda tu tak leh
acanerrrr tu???
HeHe
sososry sesangat cik misi tak pandai la :-(


The Notes! saya budak baru belajar,kalau tak pandai tolong tunjukkan ^___^ tQ

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

24 comments:

Chic Na said...

comment box ni mmg lembab sket.. hikhik.. klik kat add comment tu lah.. kalo x jadi refresh la sampai jadi.. kihkihkih..

Cik Nur™ said...

samalah kita..nur pun tak pandai..hohooh

Nurzakiah Hanum said...

x pe leh belajar

Nurfaezah Abdullah said...

fae pun x sure camna nak fix o.O

Cik Aini said...

hadoiiii
cek pun x pandai..yg tu sapa yg pakai googel circle je kot..

ros_reeza said...

alamak, kita pun budak baru belajar :) hihihi

Myra Jay said...

MJ pun tak sure acaner, rasa mcm pernah jumpa tapi tak hingat buat cmne :D

Deqla Manjew said...

biasanya deqla jumpa kotak komen mcm ni, deqla komen je mcm biasa... xde masalah la.. xtau la plak bg masha kan..

intanfirdaus247 said...

meisha..toksah kata meisha..kak intan sendiri pon terbantut nak komen kalau blog org tu cenggini…pastu tekan tekan x jadi..last2 balik umah..huhuuuuuuuuuuuu

Che Rosliza Che Mat said...

Aduh dik...tulisan tak nampaklah...huhuhu

lelamaisara said...

Saya pon tak reti la cik misi.....

izan mama mia said...

akak kalau blog keluar komen camni...akak tk akan komen..tggl jejak kt jotak jerit je..hii

Kesuma Angsana said...

tak leh komen ker... tepek jelah komen tak dlm box tu hehehe

Solehah Shamsuddin said...

Ni komen box. Komen box baru yg mnggunakan google plus. Kalau nk komen, klik sje pada Add a comment. Nanti boleh komen. Kdg2 komen box ni xleh detect, jd klu xleh tekan Add a comment tu, cbe refresh balik entry yg nk dikomen tu. Lagi satu solehah nk bgtau. Kan da bentuk mcm bumi tu, itu kita boleh pilih samada nk tayang komen tu secara public ataupun friend goole plus kita. mksdnya, klu nk send jgk pada kwn2 google plus kita, klik pada ikon circle tu. Harap masha paham penjelasan ni.

Si Matatajam said...

Akak tak pernah jumpa lagi camtu..Err camna tu yek agaknya

Mat Som said...

Saya pun tak tau nak tolong
masaelah Masha ni saya tak berapa fahammmlah

Asal gambar2 kesayangan kat blog tak hilang macam blog saya sudahlah

hazwan hairy said...

hery klo jmp cmni terus abaikan nk komen..dh la xreti..hahaha

nanieybarnieylurviey said...

Sama la. Nani pun xthu nk komen mcm mne. Jadi silent reader je ble masuk blog kotak komen mcm ni

are_lin@yu said...

rsa tlis ja kot kt ruang komen tu masha.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam masha..
errrmm..pernah jgk komen kat kotak komen mcm ni..
klu cma,lps taip ape2yg nk ditaip, cma klik je butang 'share' kaler hijau tu....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sy pn masha klu naik comment box yg xmcm selalu jd pening gak

Nick Nashram said...

sbb tu malas nak tukar kotak komen pd goggle+..baek guna yg besa je la..huhu

Cendol said...

ohhh sama la kitee...tak reti guna ni..asyik refresh..line dah la semputt

Cinta Misteri said...

google plis punya comment box. kihkihkih.....mmg hamlau kengkadang tu sampi lemau, idea nak komen pun terbang. sabau jer ler

refreshhh

refreshhhhh

refreshhhhhhhh