Friday, 6 September 2013

Aku di cantas orang!


Youl'sss
HeHeHe
macam ntah hape2 je hek entry aku
by the way, entry sejarah hokey!
^___________^

31 AUGUST 
bukan je sejarah bagi Malaysia tapi bagi Masha juga
HikHik
alhamdulillah, selamat bertunang dengan pilihan hati ambe
majlis pun buat simple je,tak nak membazir..tu pun dah makan beribu
HuHu
actually tak nak kecoh2 sangat sebab baru bertunang je kan
tapi entry ni kira nak bagi tempel sebagai salah satu kenangan jerrrr


HeHe
ni la bakal mak mertua saya :-)
actually, hari pertunangan ni Masha pertama kali jumpa family En Abe ni
dyeorang pun tak pernah kenal and tengok gambar Masha
nervous giler aku nok!

ayah En Abe ni siap request lagi kat ayah Masha

ayah En Abe : saya ni tak pernah kenal,tak pernah tengok macamne rupa,macamne  orangnyer bakal isteri anak saya ni....boleh saya tengok dulu orangnyer En Legiman?
ayah Cik Misi : Boleh!
       wahhhhhh...senang2 je hek jawapan bapak aku!


wehhhh...ape ni? 
cam rase nak je lempang member sebelah...mak aku kate sarung cincin dalam bilik je la weh!
adoiiiiiiiiii
maka,terkepot2 la cik misi masha keluar bilik
pehhhhh.....malu tersangat2 kannn jemah!
then lepas tu boleh pulak dyeorng berbincang depan kak ton
HaHaHa
cam lawak pun ada jugak
tapi,yang penting abah masha kata perbincangan tu sangat la baik
family dye pun sangat positif
beruntung jemah! 
HeHe
alhamdulillah


 


 ini BFF Masha!
nak tengok real En Abe, kena tunggu betul2 jadi suami la
HeHe

The Notes! doakan kitaorang cepat2 bertemu jodoh dan dapat hadapi semua ujian lepas ni ye..
                  .thank you :-) 

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

28 comments:

ctfand said...

Alhamdulillah..tahniah dan selamat menjadi tunangan orang.... zaman bertunang ni banyakkk cabarannya..tenang2kan hati selalu ye.. :)

Shark Kay said...

tahniah....
semoga semuanyer berjalan lancar ok:)

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah....dah jd tunangan orang....berseri seri...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam Masha..
alhamdulillah,,,dah jadi tunangan org ye.. diam2 je.. hihi.. sooo sweet..

semoga janji dimeterai dgn ijab kabul dan bahagia hingga ke jannah.. :)

masha look gojesss :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

psstt pic tu di blurrrkan sbb adik last free hair.. :)

izan mama mia said...

slmt pengantin baru masha...errr belom lg ekss.. dh rupa pengantin tgk tuu...ehe...

mg cepat naik pelamin simpan kad kawen tuk akak satu nnt tau

Cinta Misteri said...

selamat bertunang....wahhh...dpt org mana?
cantik baju cik misi

Che Rosliza Che Mat said...

Selamat bertunang Masha...Eloklah tue tak heboh2...ada blogger belum tunang dah heboh kikiki

Jue Derella said...

Wah! Tahniah!!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

masha tahniah...selamat bertunang

darah tgh manis ni hihihi

Cik Nur™ said...

Cantiknya masha..!!

Tahniah Laling...!

NUr datang nak amik berkat ni, bak la sikit..hehehehe

Chic Na said...

cantas ke sunting? heheh.. tahniah. happy for you kuling.. encik abe satu negeri ngan cikna kan.. mohon jemput cikna kenduri kat kelate.. muahahah..

*lawak jugak bakal fader in law masha tu*

Mat Som said...

Masha
Tahniah dan selamat bertunang
Semoga kalian akan berbahagia sehingga
ke jinjang pelamin dan seterusnya sepanjang hayat.Dan Semoga Allah melindungi dan memelihara kalian.

Cik Aini said...

wehhhh
lain lah muka mak jemah...tp mantain segak.hohoho
malu2 tp mau kan..ecececece
selamat bertunang Masya,cepat2 naik pelamin oiiii :)

Deqla Manjew said...

selamat bertunang masha londeh.. haha.. amboii sorok muka cik abe dia.. kedekut.. hahahaha..

Masya said...

tahniah masha.. aloooooooo cantiknya baju.... moga hingga kejinjang pelamin dan kekal hingga ke akhir hayat

dear xila said...

wahhh cantiknya darl...tahniah ya :)

Kesuma Angsana said...

tahniah yer dear, moga kekal hingga ke jinjang pelamin yer

are_lin@yu said...

wahh thniah masha dah jadi tunangan irang dh..inshaallah moga yg terbaik eh.hehe

ros_reeza said...

tahniah yer.. semoga dipermudahkan jalan untuk bergelar isteri nanti :)

Myra Jay said...

Tahniah dan Selamat Bertunang :D

intanfirdaus247 said...

Alhamdulillah..selamat bertunang ya meisha...

lelamaisara said...

Tahniah cik misi..nanti belajar buat nasi kerabu untuk aku ek...

Si Matatajam said...

Tahniah dear...cantiknya cik Misi kita ni...

nanieybarnieylurviey said...

Tahniah.. Selamat bertunang cik misi.. Cantiknye dia!! :)

Cendol said...

alhamdulillah,tahniah cik misi..semoga tercapai hasrat n all the best. :)

Yana Libra said...

ni entrinye ye..hehe..tahniah masha! Lepas ni kena lagi tabah menempuh dugaan org bertunang pulak..hehe..cantik sangat baju masha.. jeles! :)

mama3heroo said...

selamat bertunang ye masya..cantik lah masya ni