Wednesday, 28 August 2013

simple tips against sexsual assault!


youll's
what's up yoeh 
@___@

story up line Masha issue PANASSS
zassssss
why?
sebab pernah terjadi dan bnyak kali terjadi pada diri sendiri
fuhhhh...kesian kat kaum hawa yang lemah ni hek?
ekceli,ni adalah angkara si pesakit cik misi sendiri
sakit hati aku nok!
biadap sungguh! udah ler sakit malah tidak menyedarkan diri langsong!
cait!
as usual, kalau patient tak control air cik misi dok pot pet pot pet la
dye boleh cakap "kalau banyak boleh buang kat aku"! 
hoh! apesal ko terbiadap sgt hah jantan tarak guna!

aku pon hape lagi...aku hayunkan tangan aku yang lembut ni terus berdesupppp ke muka kasar dye!
hahahaha...aku pun gelak besar!
( harap2 itulah yang mampu aku buat...tapi ta kesampaian pulak..hehe )

sebagai langkah yang lebih baik,bermula dari saat itu aku takde masa nak care sangat, 
nak cakap sangat apetah lagi nak sentuh dye kecuali dalam keadaan darurat!
HaHaHaHaHaHa
hambik kau!

dulu,masa student lagi parah
ada mat bangla cleaner telah membuka tettttttt depan Masha n friends masa kitaorang tengah makan
puih! terbantot selera aku nak makan
eiuuuuuwww



so,kalau korang berani korang cuba,try,test tips ni
HeHeHe


 1) bagi pelempang sulong korang dengan seikhlas hati



2) hadiahkan flying kick tanpa segan silu



3) jerit kuat2 bagi dye malu tahap cipanzi kena goreng



4) jauhi si penoda ni...jgn sentuh dye,jgn bagi dye sentuh kita



5) hebohkan,kecohkan kat kawan2 korang...boikot dye!
hahahahahah...padan muka ko!


The Notes : 3 hari lagi??? OMG!!!

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

27 comments:

Nurzakiah Hanum said...

great entry :)

Che Rosliza Che Mat said...

hihihi betul tue..kelakar pun ada

farah said...

pernah terjadi kt diri sdri..
sngat3 tak suka si gila seksual cenggitu..
tp knape eh bila dh trkena cmtuu sorg diri, kite akan jd.. takut... terpaku... hmm pndek kate xmampu nk lawan...
yg tahu kalau boleh nk je nangis.. :'(
hmm alhamdulillah skrg dh pndai jage diri, hope lepas nii xkn hadapi dh situasi menakutkan tuu...
kalau ad yg brani cari psal,, kite bg dia flying kick lajulaju tepat pd sasaran.. okeh? :D

Chic Na said...

memang kuajaq la patient mcm tu. dah sakit pun tak sedar diri lagi.. lenkali bagi je flying kick kuling oiii..

Cik Nur™ said...

terbaikk tips ni...
mmg pagi penerajang sulung je kalau de ganguan...

Cik Aini said...

ehem2...
ko ni dek non..sabar tau sabar..ko kena sabar,kuatkan iman ko tu,agak2 kalo x bleh nk tampar ko tumbuk terus je sng.haishh bikin hangen je kan.hehehe

beli rambutan di pasar sandakan,
ko cucuk je bontot dia,senyapla kan

hahahaha

Deqla Manjew said...

aiyoyo.. adik manissss.. bahaya juga ya jadi cik misi.. huhuhu.. tp kan, bahaya yg mcm ni kat mana2 je ada.. kena lebih hati2 la..dulu penah gak ternmpk jantan india tgh "lyn" tut dia tu..kahkah.. meloyakan anak tekak!! eeeeiiiiuuueewwww...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Masha..

alahai..cma cukup tak suke sepisis org sakit mental mcm ni..

klu kena kat cma tanpa segan silu cma bagi back kick 1~~~ pdn muka dia.. :p

are_lin@yu said...

haha ati2 ye cik misi psni..

lelamaisara said...

wei tak sabau2 nampak...kih kih...
eh..itu orang jiran aku kan....OMK!!!!

HeNRieTTa JoSe said...

Pesakit buat kt misi? Mmg nk kna bg makan ubat lebih dia tu, baru "baek" agaknye...

3 hr lg? Majlis besar erk? Andai benar jangkaan rietta, tahniah yea pada yg berkenaan...

Masya said...

gegegegege.....

Kesuma Angsana said...

tips terbaik ni dik !

nor azman said...

nasib baik xbom je..hehheh

intanfirdaus247 said...

owh masha cik misi upernya..hehehe..memang tensen kalau pesakit gitu...

* misi selalu comei2 je kak intan tgk kat sepital..:)

Puan Mell said...

singgah dr belog deqla..
kawan kite penah kene.. dia ckp apa kt org tu.. besaq tu je? macam la hebak sangat!. hahahaa

Solehah Shamsuddin said...

ish mmg xpatut btl bangla tu.klu solehah la kn, mmg merampuih dh.

Mat Som said...

Tangkap videonya dan masukkan Youtube
Tentu dia malu giler
Apatah lagi kalau emak bapaknya kat Bangla pun melihatnya

LYAfrina said...

huhu..gangguan seksual ni.. mmg la..pompuanskmojd mangsanya

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

n3 kelakar tp tips sgt bagus masha hihihihi

ros_reeza said...

bagus tips ni! Rasanya ramai yang berhadapan dengan situasi ni dan tak tahu nak buat apa. macam terkedu sekejap..

izan mama mia said...

hah bagi jgn tak bagi...

Myra Jay said...

Hheee, tip yang best ni :D

Cinta Misteri said...

ouchwww...itu pasal lah semua wanita kena belajar mmpertahankan diri....

hewww hewwww.....dah disunting yo0wwW masha!!

nanieybarnieylurviey said...

Entri bgus ni.. Mcm2 org la. Sigh*

Si Matatajam said...

Time skolah dulu, my frenz dua orang kena serang ngan flasher..Memula tayang lps tu nak kidnap masuk keta..fuhhh mmg takut la nak tunggu bas sesorang time tu..

Yana Libra said...

bahaya jugak jadi misi i ye..harap masha dijauhkan la dari perkara2 yg tak baik tu ye..