Saturday, 20 July 2013

Wish 'Allah selamatkan kamu'


Allah selamatkan kamu~
Allah selamatkan kamu~
Allah selamatkan kamu~

Happy birthday!
to my beloved the most beautiful women in my heart
Love u mum!
42 years

Photo: for my beloved most beautiful women in the world-HAPPY BIRTDAY-love u mum <3

Thank you for being my fairytale, my guardian, my friend, my mother, my secret keeper
my ALL!


HeHe
cayang tak kat mak U'alls?
sayang sangat2 kan? kan? kan?
semalam birthday cucu tunggal mak juga,so dyeorg ni dah macam apetuuuuuuu
tak boleh dipisahkan sampai birthday pun selang sehari je
well...cucu sulung merangkap cucu tunggal kan
mesti nak celebrate birthday si kecik ni
org paling excited sekali mummy si kecik ni la
HeHe
mummy sayang kakak wawa jugak!
(saje bahasakan dye dgn panggilan kakak,senang dah ada adik nanti)
HiHiHi


kakak takut api,so takde la api kat lilin kakak tu
HaHaHa
mummy je yg excited nak juga beli lilin no 2 tu
wheeeeee


                      
alelelele...konon muka kiut sangat la tu
kiut lagi muka mummy dye kan?
HeHe

"
"
"
"
"
ni la mummy kakak

Photo



The Notes! i love u both!~ <3


Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

19 comments:

Mat Som said...

Muda sangat ibu Masha.
Selamat berpuasa yg ke 11.

Chic Na said...

happy 42nd birthday mak cik.. hehe..

mummy over tau.. kalah kakak.. kehkehkeh..

Cik Nur™ said...

selamat ulangtahun kelahiran buat mak masha.. :)

Solehah Shamsuddin said...

comeynya wawa bergaun. hehe muka dia comel mcm mke kak masya. hehe bru dua tahun ye. patutla nmpk giginya kecik2 tu. hehe :)

Deqla Manjew said...

waduh waduh.. gmbrnya enggak bisa dilihat ... apapun happy belated besday to ur mom.. ehh muda lagi.. baru 42 tahun..?? tp dah ada anak dara yg nakal sorang..hikhik..

kayyana said...

happy besday makcik happy besday si kcik.. seronoklah tiap tiap tahun bleh sambut sekaligus .. hihi.. jemput follow ye

boni kacak said...

selamat hari lahir kepada mereka berdua.. hehe. semoga lepas ni banyak lagi perkara-perkara baik akan dilimpahkan kepada mereka berdua. amin.. :)

9n0L4 said...

amboiiii. muke mmg kiut mcm mummy die. :)

wan nurul hezrina abd halim said...

hepi besday semoga panjang umor murah rezeki dan diberkati Allah

are_lin@yu said...

slmt ari lahir buat mak marsha dan bdak tecik comel tu..hihi

Kesuma Angsana said...

selamat hari lahir buat yr mum yer & sekecik tu.. muda lagi yer mak tu !

Masya said...

selamat hari lahir buat mak masha .. alahai comeynya anak buah tu.. 2 tahun yer..

izan mama mia said...

kiut sungguh baby yg sambut besday tu ,,,, lebih kiut miut dr mummy dia,,, kkkkkkkkkkkakaakakakaa

lelamaisara said...

lawa nye mak mashaaini.:)

lawa plak baju si kecik tu...hehehe

lelamaisara said...

eh lupe nak wish selamat hari lahir untuk mak dan si kecik tu..:)

Rohani Hashim said...

selamat hari lahir auntie... semoga sentiasa di dalam rahmat dan redho NYA aamiin...

Nisah Idham said...

Salam #15 Ramadhan Masha :)

Si Matatajam said...

Wah muda lagi ibu cik misi ni yek..Hepi Besday Makcik.. Moga Allah panjangkan usia dan memberikan kesihatan yg baik...

Cik Aini said...

hepi besday Anti..moga bhagia selamanya.amin

over la mummy kakak tu,ngalahkan kakak yg nk cel besday kan..ye2 je td ingt mummy betul lah rupanya mummy muda,hehehe