Friday, 19 July 2013

DUIT or DUHIT


HaHa
Entri gilow di bulan pose!
KehKehKeh
Ekceli...cik misi ala2 misiku kuza kebosanan teramat sangat
partner sebelah geng gosip2 terbaik,geng celoteh pot pet pot pet, merangkap geng shopping perabih duit,
termasuk budak selalu kena buli dah balik awal.
apesal ko balik awal?
malas koje la tu!
HaHa

harini !9/7/2013
betul? betul? betul?
tak lama lagi nak gaji kan?
yipppppiiiiiiiii

bunyi macam best giler la tersangat kan1!!
belum gaji aku dah mula mengira budget bulan AUGUST

>>> kereta opcos la wajib nak kone bayar kannnnnnn
>>> kereta nak service. yolah nak beraya ni wajibla service kannn walaupun cuti 2 hari jerrrr...haha
>>> roadtax kete mati!
>>> renew lesen ketow!
 >>> duit raya! mak,abah,adik2,anak sedara tunggal,anak pak cik,anak pak ngah,anak pak uda,anak mak lang.haaaaaaahaha,dah ramai sgt sedara banyak la yang melabur leburrrrr
>>> persediaan nak tettttttt
>>> ada rase2 macam nak tukar sportrim kereta (berangan je!)
>>> tudung raya!
>>> kuih raya mak!
>>>  baju  nak tettttttt
>>> rumah untuk sewa tetttttttttt
>>> kasut raya!
-_______-
banyak tettttttttt, banyakla tetttttttt yang keluar kan
tetttttttttt
poning den poning!
HaHa
saje je jemah nak kepoci sikit
macamne dengan budget raya u'alls?
HeHe
share2 lerrrr kat cik misi


The Notes! jangan nak membazir sangat udah ler....hehe

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

13 comments:

dear xila said...

alaaa kite tade bajet raye wuaaaa ;p

Chic Na said...

aii kuling.. banyak nau bunyi tetttt tetttt tu.. calculator error ke?? hahaha.. banyak sgt number kan..

berbelanja lah dengan berhemah << pesanan khidmat masyarakat.. :P

Cik Nur™ said...

peringatan untu cik misi, berpada2lah bebelanja....

peringatan untuk diri sendiri jugak..hehhee

boni kacak said...

eh. kata nak belanja kawan-kawan yang lain makan kepsi? tak ada pun dalam list tu.hahaha

Cik Aini said...

hamboiiii cik misi.byk kemain aih..
nak2 plak beli bj raya bling2 kan.hehehe
asal nama ai xdo dlm senarai duit raya..tolong tmbahkan cik misi.jgn lupa na.plissssssa

izan mama mia said...

hah dah banyak duit tu mai beli rempah..hadiah kat mak leh masak tuk raya nnt...ehe

shark said...

tu dia skali wat kuar bajet..
heheh..
dh mcm setahun punya bajet tu.

Deqla Manjew said...

yeayy.. sama la nak gaji dah kamis ni.. tp byk nk keluarkan tu.. al maklum nak raye.. huhuhu...

9n0L4 said...

nak tunang keeeeeee raye ni masha. hehehe.

wan nurul hezrina abd halim said...

tuh belum ada family lagi semua urusan anak2 banyakkkk kena duit..kalau bujang oklagi..hehe

are_lin@yu said...

tula dk fikir gji blan ni kna klr byk.hihi

Kesuma Angsana said...

raya2 bikin pening kepala !

lelamaisara said...

woi geng gosip masuk awal la tu balik awal....ape da banyak sangat tettttt ni.