Thursday, 24 October 2013

cait...sombong!



hey uoll's
di katenye kite sombong!
yeala, meke pernah dicop wanita ayu,meletop,comey tapi
SOMBONG!
haha...pewrasan lak ko kak jemah!

erk!
betul ke hek?
akan tetapi yang kata kita sombong, lastly jadi best friend kite
HakHak
tak tahu la..maybe,kalau baru2 kenal memg tak berapa nak mesra
tapi,kalau dah cinta kompom tak kering gusi korang layan kak jemah
actually, waktu2 camtu masha gunakan untuk menilai seseorang yang baru dikenali
takkan baru jumpa aku dah nak tunjuk taring emas!
HaH
KANTOI LA KANNNN

apepun tak kenal maka tak cinta
oleh itu cintailah aku!
HeHe

bagi yang ada nampak2 saya kat mana, tegur je saya
saya tak la sesombong yang diperkatakan
HaHa
statement retis!





                 
mereka ini adalah diantara wanita2 yang slumber2 bagi
 cop SOMBONG kat kak jemah!
eiuwwww...kak jemah tip top hokey!
Adios,,,


The NOtes! hurmmm..ponat ahhh kije...

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

23 comments:

Cik Aini said...

hahahahaha
ye lah xkan ..x kan baru kenal nk tunjuk perangai ramah tamah ye dak..kena la simpan dulu kan kak Jemah kan..ngeeeee

*Ai dah sinonim dah dgn gelaran tu..hahahaha

Deqla Manjew said...

apa sombong2 ni ar... campak lombong baru tau! kehkeh.. memula biasa la x knl lagi..bila dah knl mula la bercintan.. makin knl bercintun la pulak.. hakhak..

Masya said...

samelah klu baru kenal mcm malu² sikit.. cuba lama sikit .. hahaha.. mau kepoci

izan mama mia said...

buktikan...kalau tak sombong meh velanje akak pizza..kukukkuu

Kesuma Angsana said...

singgah & mohon doakan kesembuhan Adik yer

Myra Jay said...

Hheee, takpe biar org cop sombong pun..
TAK KENAL maka tak CINTA kan :D

Cik Nur™ said...

biasalah, belum kenalkan..hehehe

lelamaisara said...

wakaka...kau memang sombong...sombong gilerrrr..mase tu la..heehehehhe

wantie said...

memang cumil..

done follow

Jue Derella said...

sama la kita.. dulu sblum knl, kwn Jue ckp Jue smbong. Tp skrg nie, kiteorg bestfriend! hahaha

Chic Na said...

sombong eh kuling? tak nak kawan.. hahaha..

biasa la mula2 orang tak kenal mesti cakap sombong sbb xtau perangai sebenar lagi.. kikiki..

are_lin@yu said...

ahahaha mla2 bsala kan..lma2 kpla masuk air jgk.blh borak2 lawak2.hihi

Solehah Shamsuddin said...

baru2 ni pn da org gtau solehah sombong dlm wechat juga. sedihla cmni klu org xknl solehah yg cmne. solehah sbnrnye seorg yg hepi

jaakechik said...

jaa pon penah dicop macam tu kot, ramai kata memula tgk jaa mcm jenis sombong masa 1st time jumpa/kenal, tapi bila dah lelama dah mcm bertih jagung. bercakap non stop! betul ckp masha, tak kenal maka tak cinta. muehehehee....

p/s : masha se-ofis ngn kak lela rupanya yekk... hrmm jaa baru tahu LOL, hrmm lambat pick up betul!

Nick Nashram said...

besa la..kite judge org tgk dari luar..tgk yg masam kata x mesra..huhu..so kena la kenal2.

intanfirdaus247 said...

salam masha,...sorry lama kak intan x bw..hehe..masha sihat? betul betul..x kenal maka x cinta

Pykaa Pdott said...

Akak comeyh laa . Suka tngok ;)

ejulz said...

comel.. :)

Terima kasih kerana sudi komen kat blog Ejulz. Lihat senarai pengomen tegar kat blog Ejulz.. Anda tersenarai.. "Pengomen Tegar bagi Bulan Mac hingga Oktober 2013"

Che Rosliza Che Mat said...

bukan main lagi berposing..

Cinta Misteri said...

geng jemah melantak pizza yerrr....
mana tu yg sombong sgt tuew? u ke masha.??

chaitttt!!!

N.Aima K said...

masya cantik sngt.. free free kena cop sombong..tapi pengalaman saya.. orang yg 1st saya tak suka tu lah yang jadi bff saya..yang saya suka pula tup tup jadi musuh T___T

9n0L4 said...

test test. dh bertahun tak buh komen kat sini. hehehe.

Khairun Solehah said...

kalo lah jumpa . haha. standard lah org kata smbng kn