Thursday, 3 October 2013

teka teki teka tekuk



hyepppp
kriok..kriok
ha,oh! koje nak melantak je
si Lela mengadu dah gemok,Cik Masha la asyik ajak makan je
HaHa
padan la muka si Lela dah gemok cam Masha

last week koje cam tak best je
macam2 hal!
dok text dgn si Abe,tetibe si Abe pun kate
"jom ketawa2 main teka2 bagi b happy"
HaHaHa
wokey mari kita tengok siapa lagi hebak!

Abe : buah pe kalau masak naik atas?
Masha : @$%$%*45 tetttttttttttt......BUAH ........
Abe : yeke? sure?
Masha : saya pasti!
Abe : kunci jawapan tu?
Masha : saya kunci! nak mangga sekali...
Abe : betul!!!!! pandai2...
Masha : hehe...tgok orgla beb ;-P
Abe : jos ape yang pandai naik basikal?
Masha : !%$^&^$^*$#@#$^^& (aik! lebih lama berfikir berbanding tadi)
tettttttttttttttttt JOS.........
Abe : haha
Masha : kenape?
Abe : betul!!!!!!
Masha : hahaha..b main hentam je ( hentam dgn member sebelah sekali..haha )
ok..b lak...pe tempat yang bangunan takde orang,hutan
takde binatang,jalan raya takde kenderaan..hehe
Abe : hutang yang kena bayar bulan2
Masha : ?????????
masha menang
2-0

tak logic langsung jwpan mu ni Abe!
keesokannya kona la Abe belanja makan sampai lebam dengan 2 kekalahan
kelantan LWN jdt
4-2
HeHe
u'alls yg pantai timur, jgn mareeee

hokey! U'alls dijemput teka teki teka tekuk
dapat jawap cik Masha ketuk!
HeHe
gurau je
cik Masha belanje kepada siapa yang dapat jawab ketiga2 teka teki dgn
 tepat,pantas dan tuntas
pehhhhhh
GOOD LUCK!

tepek muka penganjur! hehe




The notes! cepat2 siku lipat,siapa la agaknye yang dapat.. hehe


Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

22 comments:

dya bunga said...

dya xreti teka meneka ni..hehe..

Aine Ainun said...

Tak nakk teka...
cuma nk kata cik masha cantik berseri, darah manis...=)
ehehehehe

Puan Ida said...

salam perkenalan dari ida ye
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com
baru follow blog ni no314

Deqla Manjew said...

amboiii berteka teki pulok cik misi... kena jawab eh?? belasah je la eh... sekadar mencuba...huhu

1. buah melaka kot
2. JAWShua Ng (Joshua Ng ejaan sebnr)

hahhahhahaaha...

Deqla Manjew said...

ehh.. yg no 3 punya teka teki tu x tau la...hahhahahaa...pening nak pikir.. ;p

Chic Na said...

soklan 1st xtau la jawapan dia.. cili kot..

yg 2nd tau.. josiah ng.. hahaha.. pernah dgr dalam betul ke bohong..

yg 3rd tu ape jawapan dia kuling??

Mat Som said...

Maaf, saya sdg stress dgn kerja2 perfailan....jadi saya tak boleh baca segala aneka teka-tekok

Bagaimanapun kemenangan jdt ke atas Kelate sgt menakjubkan,maaflah kelate semuo

9n0L4 said...

teka tekuk ape la ni cik masha oit. hehehe.

Karukord jagau said...

alaaaa comeeellnyaaaa :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ala xdpt jwb hahahaha
masha bg jwapan terus la

jaakechik said...

ewahhh siap main teka teki tekuk lagi tu, soalan pulak mmg susah gak nk jawab kan. asyik kita nk jawab yg pepelik jer.. kah3.

Yumida Huda said...

hehe..comel je taka teki tu
tringat zmn skolah rendah slalu la maian mcm ni

Kesuma Angsana said...

hehehe seronok pulak men game macam ni yer

nuyui a.k.a miss YUI said...

tak reti nak teka2..muahaha..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah selasa yer masha...masih xleh jwb g kihkihkih

izan mama mia said...

hahaha... teke teki teka tekok...tunngu nak jawak esok..hihih

Shark Kay said...

adeh..
maleh nk jwab teka teki cmni.
jawapn dia boleh mnyakitkan hati,
haha..

LYAfrina said...

heheh..cuba jew ni..

1.. buah nanas kot... hik hik

2. josiah ng kor?? hahah..ye dop?

3. yang ni..xdapet laaa

masha sgt comey

are_lin@yu said...

wahh hbat masha tka2 ni eh..

Yana Libra said...

siap ada teka teki..malasnya nak pk..huhu~

lemah sikit bab2 teka teki ni..cuba bagi soklan matematik ke, best la gak nak jawab..hehe~ :p

Cik Nur™ said...

Bila nak bagi jawapan ni kak marsha...kekekeke

Cinta Misteri said...

1. buah pisang. masak dlm kuali, masa belum masa dia terendam, bila dah garing dia akan naik.

2. Joshua Ng... hahaha confirm laaa ni betul kannn....

3. dunia kartun ke apa, mcm kat dlm spongebob tu....hihihi