Friday, 28 June 2013

most WANTED yo!


most WANTED yo!
hokey, ni cik misi bukan nak dedicate lagu ka hapa ka eh
tak payah hang pa nak dok perasan sudeyyy
HeHe

sekadar gambar hiasan


agak2 U'alls la, muka cik misi ni nampak macam WANTED sangat ke?
haish,memg tak puas hati sesangat lerrrr
rasenye dah buat muka betul-betul innocent
tapiiiiiiiiiii,
setiap kali ada Mr JPJ buat sekatan jalan raya 
cik misi mesti menjadi mangsa
HuHu
i dah drive slowly tau,sit belt memg baru bergegas nak pakai..hihi
sesuka dyeorang nak suruh berhenti la hape la
dengan muka yang konon eksen dye berkata,
 'sila tunjukkan lesen adik manisss'
HaHa
(yang kat belakang tu auta semata-mata,hanya selingan hiburan je ok)
nahhh!!!!! ambikla lesen aku yang muka poyo,tudung senget tu..ada aku kesah?
setiap kali ada JPJ,di situ adalah aku yang kena tahan kat tepi
memg muka WANTED sangat agaknyo!

tepek sikit muka WANTED!
krikk krikk


The notes!  aiyooo...gundah gulana menyiapkan persiapan sesuatu...HeHe...krikkkk krikkk

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

16 comments:

eimah siti said...

tak pernah lg jpj suh cik siti berhenti....heheh

Kesuma Angsana said...

hehehe theyall nak berkenalan kot !.. maaf lama x terjah sini yer

Arina Shamsul said...

hahaha..baru ko tahu dear..tu la sapa suru comey sangat..kena2 tang senyum tu, mama tahu sangat taktik polis tu...hahaha..

Jue Derella said...

abg polis sesaje je tu... hehehe

Cik Nur™ said...

err..kita sama..sebab tu kalau ada sekatan jalan rasa nur sanggup balik ikut jalan jauh...hahaha

lelamaisara said...

memang muke bersalah tu yg kena tahan saje..hehehehe

Deqla Manjew said...

pak polisi ngan abg2 JPJ nak ngorat la tu..kahkah...

aReLaN said...

setakat ni nasib baik la muka ini unwanted. hehehe..kesian dia jadi target encik jpj. :P

boni kacak said...

dorang sebenarnya menggatal nak mengorat awak tu.ahahaha

are_lin@yu said...

hahaha sbb cik misi mnis sgt sbb tu kna than..

jaakechik said...

jaa pulak sejak ada lesen ni baru sekalu jer kena tahan kat polis.... yg lain2 ok jer lps hihi...

Yana Libra said...

nak mengorat je tu~

Ibu Lala said...

Singgah sini.

9n0L4 said...

nk siapkan ape tu masha. nk kawen ke. hihihi.

Chic Na said...

muka bawah umo kot tu yg kena tahan sokmo.. hehehe..

Si Matatajam said...

Nak kenalan ngan cik misi la tu..hi hi.. Nasib baik akak tak pernah lagi kena tahan bila ada road block..