Friday, 28 June 2013

most WANTED yo!


most WANTED yo!
hokey, ni cik misi bukan nak dedicate lagu ka hapa ka eh
tak payah hang pa nak dok perasan sudeyyy
HeHe

sekadar gambar hiasan


agak2 U'alls la, muka cik misi ni nampak macam WANTED sangat ke?
haish,memg tak puas hati sesangat lerrrr
rasenye dah buat muka betul-betul innocent
tapiiiiiiiiiii,
setiap kali ada Mr JPJ buat sekatan jalan raya 
cik misi mesti menjadi mangsa
HuHu
i dah drive slowly tau,sit belt memg baru bergegas nak pakai..hihi
sesuka dyeorang nak suruh berhenti la hape la
dengan muka yang konon eksen dye berkata,
 'sila tunjukkan lesen adik manisss'
HaHa
(yang kat belakang tu auta semata-mata,hanya selingan hiburan je ok)
nahhh!!!!! ambikla lesen aku yang muka poyo,tudung senget tu..ada aku kesah?
setiap kali ada JPJ,di situ adalah aku yang kena tahan kat tepi
memg muka WANTED sangat agaknyo!

tepek sikit muka WANTED!
krikk krikk


The notes!  aiyooo...gundah gulana menyiapkan persiapan sesuatu...HeHe...krikkkk krikkk

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!

Wednesday, 26 June 2013

wordless wednesday #9



Aiyooooo!!!
tired off being dot dot dot
krikk..krikk


mesti ramai yang rindu kan?
Nah!!!
tepek gambar syok sendiri masha untuk tatapan semua
HaHa


The Notes!  miss my blog..miss you all punya blog..miss blogging!

Syok tak Entry Masha? Commentla..peace ok!